Busegull Kitlik_irm ben hastahanede kesemi gördüm eve geldim evde ovülasyon testi vardı bir deneyim dedim biri koyu biri açık çizgi oluştu
Kitlik_irm Busegull ay bir test daha mi yapsam şimdi acaba kafam karıştı aynı mi cokacak farklı mı acaba kafamda deli sorular 😅
Kivircik01 Nurellaaaaaaa1212 kuzum peki doktorun koyulaşma oluyorsa kesin gebelik oluşuyordur dedi miii darlıyorsam kusura bakma 🥰
Nurellaaaaaaa1212 Kivircik01 yok estagfurullah askım kesin demedi ama yüzde 75 dedi çünkü 2 sene önce oluşan bi kist sebebiyle 1 seneye yakın her ay yumurta takibimi yaptı ve hiç ikinci kez yumurtlamamıstım. Bu nedenle de tekrar yumurtlamayacağıma emindi
Kivircik01 Nurellaaaaaaa1212 anladım kuzum ben 26 Şubat başlangıç 4 Mart bitiş hala yumurtlama göremedim silik baya
Leylabngll Nurellaaaaaaa1212 ya bırsey daha sormak istiyorum benim 17. Gün pik 18.gun çatlama bugün çatlamadan ıtıbaren 6. Günüm beklenen adette 22 23 Mart gibi burda çok kısıden sunu duydum catlamaya 14 gün eklenınce çıkan gün beklenen adet mıs mesela bana 26 Mart dıyenler oldu ama döngüm 27 28 beklenen 22 yanı herkesın yumurtlama aynı olmuyo kı 14 gün eklemek ne alaka çözemedim
Nurellaaaaaaa1212 Kivircik01 olsun 40. Gün bile yumurtlayan var reglisi gecikip. At bakiyim testlerine
Abcdfghe Ben ovulasyon testiyle anladım hamileliğimi. profilimden ovulasyonla hamilelik öğrenen var mi diye post açmıştım bakabilrsin fotografta var orada.
Nurellaaaaaaa1212 Leylabngll genel olarak istisnalar hariç 14. Gün regl olunuyor. Bende de yumurtlama takibi yapılırken hep böyle olmustu canım ama değişebiliyor.
Leylabngll Nurellaaaaaaa1212 mesela benim döngüye göre yumurtlama sonrasında adet tarıhı 12 gün sonraya denk gelıyo