Busegull Kitlik_irm ben hastahanede kesemi gördüm eve geldim evde ovülasyon testi vardı bir deneyim dedim biri koyu biri açık çizgi oluştu
demom Bende 8 aydır deniyorum ama uygulamalardan bakıyorum yumurtlama dönemlerime maalesef olmadı olmadı olmadı .. ovülasyon testi nasıl kullanılıyor bilmiyorum ama denemek istiyorum
Kitlik_irm demom ay bende bilmiyorum kullanmayı hamilelik öğrenmek için ilk defa yaptım bgn ama nasıl oluyor acaba elimde gebelik testi yoktu bunla deneyeyim dedim bu şekilde öğrenenler var
Nurellaaaaaaa1212 Kitlik_irm çatlaman sonra testlere devam edin. Önce bi kaç gün silikleşip ardından koyulaşmaya başlıyor. Örnek olarak bırakacağım buraya
Kitlik_irm sutlukahve_ ben ilk defa bugün yaptım çatlatma günüm çoktan geçmiş olması lazım diye düşünüyorum resim atsam sıkıntı olur mu 1 tane ama bilemedim
Nurellaaaaaaa1212 Nurellaaaaaaa1212 gördüğünüz gibi 24ü pik olmus yani 16. Gün. Sonra çatlamış ve silik çizgi bi kaç gün aynı koyulukta seyrettikten sonra ufak ufak koyulaşmaya baslamıs
Kivircik01 Nurellaaaaaaa1212 kuzum peki doktorun koyulaşma oluyorsa kesin gebelik oluşuyordur dedi miii darlıyorsam kusura bakma 🥰
Kitlik_irm bu şekilde biraz koyu gibi geldi bana hamilelik testi mi yapsam kararsız kaldım bat 25 ama sıcak basması bel ağrısı yaşıyorum bu zamana kadar böyle yaşamadım hiç acaba psikolojik mi 🫠
Nurellaaaaaaa1212 Kitlik_irm yani sıralı olarak koyarak gün gün takibini yapmalısın kullandığın msrkayı bilmiyorum o yüzden yorum yapamayacağım
Kitlik_irm Nurellaaaaaaa1212 teşekkür ederim bekleyeceğim bat gününe kadar geçen ay çok üzüldüm bu ay test yapmak istemiyorum ama bir yandan da merak ediyorum 😅