Kızlar 36+4 ün bugün çatı muayenesi yaptı doktorum hiç bir şey anlamadım iki parmağına jel sürüp ileri iki yanlara bastırdı baskı hissettim ama canım yanmadı bu muymuş ya bu kadar abartılan dedim 10 saniye falan sürdü emin olun ilişkide daha çok acıyor ve burda okuduklarımdan duyduklarımdan sonra stres olup gerilmiştim. Rahat olun hiç bir şeye kulak asmayın gayet basit bir işlem

Herkes her şeyi abartmakta marka
    Herkesin acı eşiği farklı
    Burada okuyupta kendini kasan çok kadın var

Muayeneyi yapan kişiyle alakalı bence ben gebeliğimin ilk zamanları vajinal ultrasyonla kontrol edildim enfeksiyonum çok yüksek olduğu için halsizlik vucüt kırgınlığı cardı zaten üzerimde acıyı daha çok hissettim ve azar yediğin için ister istemez daha kasılıyorsun herkes bir değil sonuçta o bende travma kaldığı için çatı muayenesindende korkuyorum ister istemez

Bende burda okuyup çok korktum o yüzden yapılırken kendimi kastiğim için canım acıdı kendimi geri çektim o esnada ebe tam anlamadığı için tekrar tekrar bakmak zorunda kaldı biraz da karşınızda ki doktordan kaynaklı bence bazıları çok dikkatsiz davraniyo

iskhilal katılıyorum, benim çatı muayenesi ağrılı geçti ama tutup ölüyormuşcasına burda yazmadım insanları düşünerek. Mesela sezaryen sonrası karına bastırma olayını okudum en büyük korkum oydu bende asla ağrı olmadı. O yüzden gerçekten herkesin ağrı eşiği farklı