Happyka Kvsr46kvsr canım spiral güvenli değil üstüne hamile kalan çok, 2 sene önce bir kadınla konuştum spiral varken gebe kalmış kürtaj olmak zorunda kalmıştı
Kvsr46kvsr Happyka bilemiyorum doğrudur, bünyeden bünyeye fark edebilir, ben yaklaşık 10 yıl onunla korunduğum için 😅 bi problem yaşamadım, doğumdan sonra tekrar onunla korunurum muhtemelen
AnayimBenAna_ deletedmom43191 ay evet muhtemelen bu saatte odada olucam titremem yeni geçmiş olur 😂 iki saat sonra falanda yürürüm diye tahmin ediyorum
Girlmama tomrisinaannesi deri altı implant en etkili korunma yöntemi elinde spiralle doğan bebekler var çok saçma bir yöntem bence her vücut kabul etmiyor spiral yaptırmayın bence
xJade deletedmom43191 Ay sen çocuk büyütme konusunda master, doktora ne varsa yapmışsın artık sana koymuyor. Ben 3 aylik bebeyle tımarhanelik oldum. Ne demek çocuk bakmak bir şey değil 😀😀 tek çocukla zirvede bırakmayı düşünüyorum. Kocamla arama tuğla bile örebilirim. 😀😀
deletedmom43191 xJade benim çocuklarım akıllı çok şükür rabbim dağına göre kar veriyor işte yemek ver su icir alt ust değiş bırak oynasınlar bana dokunmuyolar yenidogan ise meme ver alt değiş at beşiğe 🤣🤣🤣