Seydageven 20-22 hafta arası demişti doktorum ama değişebilir 23-24’de de giden var ama erken gidilse tabi daha doğru olur bazı sağlık sorunlarını erken tespit ettikleri oluyor

Basakparlar oğlum da 23+4 te gitmiştim şimdi doktorum 22. Haftada gelebilirsin dedi çağırdığına göre ideal bir hafta diye düşündüm tabikide doğru diyorsun geciktirmeden gitmem lazım teşekkür ederim 🫶

s_dinc0 en uygun hafta diye bir şey var doktorum 18 de henüz küçük olduğunu biraz daha büyümesi gerektiğini söylemişti oğlumda o yüzden sanırım en uygun hafta doktor için 22 . Hafta 🥹

Seydageven ben 17 haftalık olucam çarşamba günü. Amniyosentez yaptırdığım perinaroloğum bu gün sonuçların temiz olduğunu haftaya detaylıya beklediğini söyledi.18 olduğum gün gitmeyi düşünüyorum

s_dinc0

CeysuG benim doktorum detaylı için en uygun haftanın 22. Hafta olduğunu söylemişti.

Doktorumun dediğini söyledim.

Seydageven Sorma, sırtını döndü yetmedi, merdiven indim çıktım, bu sefer de eliyle koluyla, hatta ayağını da devreye soktu yüzünü sakladı, yüz görümlülüğü mü istiyor ne 😅