Deniz2953 evet ideal bir hafta gibi
Detaylı ultrason
Seydageven evet
Seydageven rica ederim ❤️
Seydageven 20-22 hafta arası demişti doktorum ama değişebilir 23-24’de de giden var ama erken gidilse tabi daha doğru olur bazı sağlık sorunlarını erken tespit ettikleri oluyor
Basakparlar oğlum da 23+4 te gitmiştim şimdi doktorum 22. Haftada gelebilirsin dedi çağırdığına göre ideal bir hafta diye düşündüm tabikide doğru diyorsun geciktirmeden gitmem lazım teşekkür ederim 🫶
20-22 haftalar arası
Seydageven git tabi ki en uygun vakit 🙂
- Düzenlendi
s_dinc0 en uygun hafta diye bir şey var doktorum 18 de henüz küçük olduğunu biraz daha büyümesi gerektiğini söylemişti oğlumda o yüzden sanırım en uygun hafta doktor için 22 . Hafta 🥹
eylulll01 gitcem canım teşekkür ederim 🫶
Tombiginarasindakipatates evet evet 22. Haftada gitcem teşekkür ederim 🥹
Seydageven ben 17 haftalık olucam çarşamba günü. Amniyosentez yaptırdığım perinaroloğum bu gün sonuçların temiz olduğunu haftaya detaylıya beklediğini söyledi.18 olduğum gün gitmeyi düşünüyorum
ikibebisannesii_45 çok sevindim sonuçlarının temiz çıkmasına sağlıkla doğur inşallah 🫶 bana 18 hafta biraz küçük 22 de daha istediğimiz görüntü de oluyorlar dedi ama her doktor farklı demek ki 🥲
Seydageven aynen öyle
Seydageven Ben de 22+2deyim bugün gittim ama yüzünü sakladı hiç göstermedi yaa 😅🥲
CeysuG anladım .
meatak yaaa bir heyecan bekle Göreme 🥹
Seydageven Sorma, sırtını döndü yetmedi, merdiven indim çıktım, bu sefer de eliyle koluyla, hatta ayağını da devreye soktu yüzünü sakladı, yüz görümlülüğü mü istiyor ne 😅