• Gebelik
  • Kızlar bebeğime nası kilo aldırabilirim

Kızlar ben aslında çok tatlı ve hamur işi seven biriyim 24 haftalık hamileyim ve doktor olması gerektiğinden biraz az dedi bebek internetde araştırdığım gibi avokado yumurta muz çok tüketiyorum başka ne yapa bilirim acaba

Melekkn yediğin halde almıyorsa genetik olabilir, minyon olabilir eğer sıkıntılı demediyse doktor bence takma kuzum

Melekkn kefir , muz, çiğ badem fındık, kahvaltıda mutlaka yumurta, aksam yemeklerinde ev yoğurdu veya ayran, kabak çekirdeği, somon balığı özellikle bu haftalarda cok ama cok önemli, kaşar, günde 2 lt su en az, bunları biliyorum sadece bebeğe kilo aldıran yiyecekler diye ben cok dikkat ettim 15 kilo aldım ve 3630 doğurdum .sizi çok iyi anlıyorum çünkü bende hamur işi ve tatlı türü yiyeceklere bayılıyorum ilk zamanlar baya kaçırdım ama sonradan zorla tuttum kendimi gebelik şekeri de cıkmaması acısından korktum . Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🙏🏻

evrem059 çok teşekkür ederim canım aslında ev yoğurdu köy sütü köy yumurtası filan yiyorum böbreklerimden kaynaklıda ola bilir dedi doktorum bilemedim

Melekkn merhaba benim doğumum 36+1 de oldu ondan öncesinde doktora gittim 35 de doktorum bebeğin kilosu az her an doğumun gerçekleşe bilir bu kilo ile bebek yoğun bakımında biraz fazla kalır kilo almaya bak 2.100 Gr dı ben 1 hafta içinde ıspanak yedim kabak çekirdeği hep yanımdaydı fındık ceviz bol tükettim sabah kalktığımda aç karnına tahin yerdim oda kilo yapıyor bebege gece uyumadan önce birde 1 yemek dolusu üzerine bol su MaşAllah bebeğim bir hafta içinde kilosu 2.750 Gr oldu ve bebeğim doğudu ve elinden geldikçe yoğurt ye gündüz veya gece bebeğe kilo aldırmaya bilir süt gibi ama bebeğin kemiklerini güçlü sağlam yapıyor tavsiyem ben çünkü aşırı tükettim çünkü sütten daha çok severdim kemik yapısı güçlü dedi doktorum yoğun bakımda sadece 1 hafta kaldı oda benim suçum olabilir çünkü ben doğumum o hafta olacağını bilmedim birde kış ayıdı Aralık dı buz yedim 3 veya 4 adet 2 gün sonra doğumum oldu bebeğim de hırıltı vardı ciğerinde çok şükür oda geçti yanımda

Melekkn evet bende hep köy sütü ve yumurtası ile beslendim , inşallah bebişiniz kilo alır 🌸

Melekkn yani genetiktir bence bende mesela 4 kilo doğmuşum 53 cm ama oğlum 49 cm 3200 doğdu eşim de küçük doğmuş bende çok güzel beslendim ama olduğu kadar işte 😂

dilaradoyan, başlığı Kızlar bebeğime nası kilo aldırabilirim olarak değiştirdi.

dika ıspanak benim midemi çok bulandırıyor ya ama yinede teşekkürler diyerlerinide denerim