suragungor davut hocayı ilk gebeliğimden de tanıyorum tatlı biri güven veriyo ama kısa kısa oluyo muayenesi tüp bebekten dolayı ciddi yoğun bi hoca ona gitmem muhtemelen ama Mesut hocaya bi gideyim bakalım sonrada Hüseyin hocaya 😂🫣🫣 ikisi içinden bi tercih yapacağım. Yani Benm riskli durumlarım var serklaj olacağım ailem başka şehirde annem her zaman burda olamaz evde çocuğum var ister istemez yorucu bi süreç olacak ilk gebeliğimde ben ciddi sorunlar yaşadım Medicana takipli oldum halde 33 hafta altında olduğum için acil durumlarda doktorum hep fakülteye yönlendirdi beni orda daha küçük doğan çocuk için kuvöz varmış filsn . Yani ilk gebelik prenseslikyi buna rağmen defalarca erken doğum riskiyle hastanelerde yarışlarım oldu cnm
Korkuyorm açıkçası o yüzden dikişi atacak doktor takip etmesi daha güvenli eski doktorum mesela korkma dikiş çok ilerde sağlam oldu bizi zorlamadı sorun yok diyordu öyle rahatlıyordum mesela evlendi gitti malesef aşırı stresli biriyim zaten panik de var bende anksiyetem tutuyo daha 10. Haftadan ileriyi düşündükçe