Fyzytt özel servisin gecelik fiyati 900 tl orasida tek kisilik oda refakatci icinde acilabilir koltuk var icinde banyosu tuvaleti var saglik turizmi servisindeki odalarda ayni sekilde tek kisilik banyolu odalar ikisindede yaninizda erkek kadin refakatci kalabiliyor ziyarete gelinebiliyor gelen misafirler icin servisin icinde oturma alani var her ikisinde de saglik turizmininde gecelik fiyati 1500 tl ben iki serviside gezmis biri olarak sunu farkettim saglik turizmi daha luks yapilmis iceri girdiginiz an ozel hastanede gibi hissediyorsunuz ozel servis biraz daha eski kaliyor o yuzden saglik turizmiyle kiyaslayinca bide daha uygun diye insanlar ozel servisi tercih ediyor yer bulmak zor oluyor ozel serviste yer bulsam ozel servisi tercih ederdim bende cunku orasida guzel kotu degil sadece saglik turizmiyle kiyaslayinca insanin gozune eski gibi geliyor bide bu iki serviste baska katlardan hastalarda var sadece dogum yapan kadinlar kalmiyor farkli farkli operasyon gecirmis insanlarda kaliyor o yuzden yer bulmak zorlasiyor bence