tugbamehmetbaki Berraaa18 evet ben odadan tut bezi emzigine kadar marka marka liste yaptım şimdi alış veriş zamanı kapı süslerinekadar yaptım hediyelikleri tasarlandi
031965 Betl42 benim geçen günlerde bıçak saplanır gibi sancım oldu geçer diye gitmedim ama bu böyle devam ederse gidicem erkenden
Berraaa18 Bugraefekan dediğim gibi tombiş olacak benimki diğer çocuklarımda da 4 kilodan aşağı doğum yapmadım eşimde bende uzun ve toplu olunca bebeklere de yansıyor🙂
Yezdan Berraaa18 merhaba bügün doktora gitim son adet tarihime göre 29 haftalığım ama bügün doktor bana dedi 31 haftalık sın bebek ultrason a göremi doğacak yolsa
Berraaa18 Yezdan benim doktorum hiç ultrasona göre söylemedi son adet tarihine göre hesaplayıp söyledi canım
Eminalp Arkadaşlar benim de Şafak 61 bakalım.. süt sağma makinası aldınız mı Buhara’da hangisini aldınız elektrikli mi manuel mi kararsız kaldım bu aralar indirimde e bebek te babymall de kaçırmak istemiyorum indirimi ama kararsız kaldım
Zeynep_baby Benimde 77 günüm kaldı nasipse daha bişey almadık canım ufak tefek şeylere almıştık şimdi beşik bebek arabası fln bakmaya başlayacağım artık sonra da banyo setleri pişik kremleri olur sanırım .. hastane çantasını ne zaman hazırlamaya başlıyor sunuz ? Ya da ne zaman hazır olmalı ortalama ilk bebeğim olacak Allah’ın iziniyle o yüzden pek kestiremiyorum :)
Berraaa18 Zeynep_baby canım son 1 aydan sonra yavaş yavaş hazırlamaya başlarsın artık çantasını🙂 sağlıklıca kucağına alasın inşallah🙏💜
031965 Betl42 benimki 18 şubatta seninkinden biraz önce yazarım mutlaka Belki o tarihi beklemem bile haberdar ederim seni de