sana-mi-sorucam sakin ol kiz yapma oyle bisey sakın
ne biçim doktorlarimiz var 🙄
sana-mi-sorucam rica ederim canım kolaylıkla doğumun olsun inşallah
sana-mi-sorucam bi sağ salim hayırla doğum yapsaydın
sana-mi-sorucam direk arayıp 182 şikayet etseydin canım asla kabul etme böyle muaelleme yi ne biçim doktorlar varya pes diyorum
minigiminannesi03 Cimere şikayet edicem Daha olmadı baş helime falan tarihi adı e nabizda var 🥹
Yazmelegi_ ay bir an önce 🥹Ben bu doğum zamanlarında yaşanan kaosu çekiyorum galiba 😂
sana-mi-sorucam camım bunu dün konuştuk bugün benim sancım çıktı hastaneye yatırdılar düzenli diye biz daha küçüğüz inşallah düzelir 🥲
- Düzenlendi
Marsilyasabunu ya Umarım zamanını bekler 🥹stres yapmamaya çalış en büyük düşmanı stres Ben 27 den sonra çok çektim Stres ne zaman olsa çoğaldı sancı o yüzden bebeğine Odaklan stresi kenariya bırak sağlıcakla gelsin🌸haftan neydi
sana-mi-sorucam 32+5 şuan canım ciğer geliştirici vuruldum sakin olmaya çalışıyorum valla umarım zamanında gelir 😔
Marsilyasabunu Korkma Çokta erken değil 20 gün daha dayanır ondan sonrası Hicbi sorun yaşamaz stres olma 🫶🏻♥️
sana-mi-sorucam Canım ben Meram Tıp da yaptım doğumu inan özel hastaneden farkı yoktu hatta Ali Acar geldi iki kere kontrol etti gitti oraya gitmeni tavsiye ederim 33 gün oldu doğum yapalı sezeryan dı benim