Gzmmhmmd Hanimlar merhaba surekli bel ve karin agrisi yasiyorum dusuk riskinden kontrol altindayim bugunki kontrolde doktorum erkek olma olasiligi daha yuksek bence dedi boyle birsey yasayipda cinsiyeti gercekten dogru olan war mi acaba 😊
Asli2663 Gzmmhmmd bana 10.haftada erkek demişti 14.haftadayım hala erkek 😊 değişebilir tabi bilmem ki
aylinn Biz 20. Haftada anca öğrenebildik 😏 ama doktorum ultrason aletine göre 11. Haftada da cinsiyetin görülebileceğini söylemişti. Fakat sizinki bi tahmin galiba ? Gzmmhmmd
Hatce06 Gzmmhmmd 10. Hafta cok erken değil mi ya Benim de şiddetli bel ve kaşık ağrım oldu hatta korktum bebeğe birsey olacak dıye cok sukur gayet iyi 😂Bana belin çok ağrıyorsa oğlun olacak o zaman dedıler 14+3 üm 2 gün önce ögrendim cinsiyetini erkek😂 ne kadar dogru bilmem bu sene erkek senesi imiş Zaten hayırlısı olsun canım
Annesinin1tanesi Gzmmhmmd bende 10+5 deyim 10. Haftada gittimde ayaklarnı gösterdi popişini falan hep gördük ama cinsiyet hakknda yorum yapmadı Deli gbi merak ediorm Sağlıklı shatli olsn cnsyet önmli deil de merk ediorm işte 🙈
Zeze03 Gzmmhmmd Sevda6767 erken ama cihaza göre değişiyormuş benm doktorum 10. Haftada erkek gibi dedi 11+3 de erkek gibi dedi 14 haftada erkek dedi geçen gittiğimizde artık kesin erkek dedi 😁 su an 18+2
Sevda6767 Gerçi böyle şeyler duyunca ben de heyecanlanıyorum acaba gittiğim zaman benim doktor da fikir yürütecek mi 🙂
Gzmmhmmd Asli2663 hakkimizdan hayirlisi ne ise o olsun insallah 🙏🙏cok heycanlandim acaba dogrumu diye 😊😊 erkek hep cok istemisimdir ama kizada alistim qibi hic farketmez su zamandan sonra saqlikla gelsinde 😊😊
Gzmmhmmd aylinn ewet yaniliyor olabilirim aramizda kalsin ama erkek olma ihtimali cok daha yuksek bana gore dedi
Gzmmhmmd Hatce06 bende cok korkuyorum asilama ile gebe kaldim dusuk yaptim bu Allahimin bana hediyesi boyle olunca cok daha canim sıkılıyor ama hakkimzdan hayirlisi olsun yaa 😊saqol canim seninde bebeqin hayirli saglikli bir ewlat olur insallah🙏🙏
Gzmmhmmd crash dikkatli ol ama cok siddetliyse bi kontrole git bence ilk bebegimi agrilarla kaybettim ben ☹
Gzmmhmmd NobleMom Rabbim tez zamanda ogrenmenizi hayirli saglikli bir ewlat olmasini nasip etsin insallah 🙏🙏 insallah bizimde dogrudur canim😊