Busravezeytin CemileSezer olunca da bişey olmuyor merak etme benim geçen hafta nstde iki üç kere 100ü geçti hala gelmiyor 😂😂
Busravezeytin Mehtapsato görürsün merak etme bana da 32.haftada bebek kanala girmiş dikkat et hep dinlen dedi bak gelmedi dua ediyoruz gelsin diye. İyi düşün iyi olacak inşallah
Mehtapsato Busravezeytin inslh canim ara ara kanamam oluyo o korkutu beni birde enfeksiyon var oda erken dogumu tetikliyomus
Mehtapsato Busravezeytin aynen banada oyle desi simdi hep yatiyorum ancak arada kalkip evde bi turluyorum bi sikinti olmasin diye inslh 37 gorelim en azindan
ElifAbr Busravezeytin canım benim 39+2yiz 🥺 gaz sancılarımdan bile şüphelenir oldum ama hiçbir sey yok hala.
Deryagks Busravezeytin merhaba canım bende 38+2 benim de 29.haftada aşağıya dönmüş ve erkenden aşağıya düşmüştü nts de sık aralıklarla sancı çıkıyor bu hafta doğar dedi doktor ama sabırlıkla bekliyorum bol bol hurma yiyorum inşallah faydasını görürüz
Gulcag Busravezeytin kızzzzz daha dur biz 40 haftasını bitirenler bar acelen ne 😂 üzülme biz gelmiyor dedikçe gelmiyor 🙈
Busravezeytin Gulcag yaa evet sizi görünce de daha dur diyorum işte ama napıyım ben de gelsin istiyorum ilk sizinkiler gelsin sonra bizimkiler 😂😂