Busravezeytin Kızlar 38+2 deyim. Bebeğin kafası neredeyse 3 aydır aşağıda. Şuanda da öyle. Ama hala açılmam yok. Squat yapıyorum yürüyüş yapıyorum pilates yapıyorum hurma yiyorum var mı benim gibi olan :( sabırsızlanıyorum artık
Burcum91 Busravezeytin canm bende 38 e girdimnsezeryan olucam doktorum 39.haftada alicam sezeryana dedi hani 38 de dogummu baslarmis ya anlamadim normal istiosan senn en fazla 40 i beklemen lazim degil mi neden endise ediosun ki
Busravezeytin Prensesimiz benim iki haftadır sancım çıkıyor ama hissetmiyorum sancıya rağmen açılma yok
Mehtapsato 33 haftaligim sancilarim cok dogmasin diye yalvariyorum allaha her dakka rabbim benden sancilari alip size versin insh❤ cunku bizim icin cok erken rabbim gunu gelmis herkeze bi an once dogum yapsin guzelce inslh
Busravezeytin Mehtapsato ay Allah razı olsun amiiin Allah senden alsın o sancıları, son 3 haftan Allah yardımcın olsun 🙏
Busravezeytin Mehtapsato görürsün merak etme bana da 32.haftada bebek kanala girmiş dikkat et hep dinlen dedi bak gelmedi dua ediyoruz gelsin diye. İyi düşün iyi olacak inşallah
worin Barbie kız mı erkek mi seninki? ya vallah çıldırcam artık gelmio diye -.- bide ilk bebisim tanismak istiyorum onunla😬