ilayda_96 Niless45 1200 de gördüm keseyi bu kez bebek yoktu geç döllenme okulmuş 7. Haftada kalp atışını duyduk haftaya çarşamba Allah’ın izniyle oğluma kavuşuyoruz 💙🫠🥰
Sdnrdlbz Evde test yaparak öğrendim hamile olduğumu kan verdim hemen o zaman 2029 çıktı sağlık ocağı pazartesi gel beta artışına bakalım dedi ben dayanamadım cuma günü yaptırdım 4442 çıktı doktorum kaç haftalık olduğumu söylemedi keseyi gördü ama biraz daha geçsin o zaman bakarız haftana dedi (en son adetim 29 ocakta )
ipekmom_ Niless45 4+2 de 873 beta ile hamileliğimi öğrendim, ertesi gün doktora gittim kese için erken göremez dedi ve görünmedi, 4gün sonra yani bugün tekrar gittim keseyi gördük 5+1 de ♥️ devlet hastanesinde. 2hafta sonra kalp atışı için gideceğim
Esraa00 Niless45 4+2 haftada 2500 küsürdü ilk kan verdiğimde 2 gün sonra kan vermedim direk gittim gördük keseyi
Sdnrdlbz Emelcannn merhabalar keseyle beraber bebeği de gördü mü acaba benimde kese göründü bugün 13mm dedi ama çocuğu göremedi geç döllenme olabilir dedi sizde böyle bi durum oldu mu
Haticee11 Niless45 4 haftalık Ken 903 değerle gördüm 7 haftalıkken ikiz olduğunu öğrendik kalp atışlarını duyduk
Emelcannn Sdnrdlbz evet ben keseyi de bebeği de gördüm ama kalp atışını duyamamıştım doktor 1 hafta sonra tekrar gel dedi gittim geç döllenme olmuş dedi sağlıklı bi sorun yok dedi
Haticee11 Niless45 evet canım ben ikiz tekiyim ikizim 4 aylıkken ölmüş anne karnında mucize gibi ne annemi etkilemiş ne beni doğumda farketmisler bide babannemde ikiz çocukları var