Leyla210 Egemom07 hayır canım bebeğim haftasıyla uyumlu doktor ilgilenmedi bile usgyi hafiften gezdirip burda belli belirsiz var gibi diyip gitti ve herkes o doktordan şikayetçi.
dyann1 Kızlar bir sorum olacak yakınım hamile yeni daha 5 haftalık beta 3600 hem karın hemde vajinal ultrason da kese gözükmemiş küçük diye midir yoksa boş gebelik mi?
Rusapolat dyann1 boş gebelik olsa kese oluşuyor yine de. Bence düzgün bakmamışlardır. Betası da güzel yükselmiş. Başka bir yere daha gitsin
Egemom07 dyann1 betanın referans değeri kaç. Her kurumun farklı oluyor. Geç döllenmede varsa görünmeyebilir.
zey-nep11 Niless45 1500 olumca alttan goruyor. 3000 4000 de karın. Benım 4000 le karınla gordu. Kalpte en guzeli 7 8 haftalar❤️
-Tuba-tlbs- Henüz gözükmez dediler 738 di üç gün sonra yine bakalım dedi bugün baktırdım 3282 ye yükselmiş kaç haftalıktır sizce?
Zeynep_cekim Niless45 4 haftalık kan testi verdim 19935 ti sonucum ama henüz randevu zamanım gelmedi bekliyorum şuan 5 hafta 3 günlük inşallah keseyi görürüm 😍