Teste bakarmısınız
Fnurr8 cnm birde başka bir markadan denesene
Fnurr8 amin cnm sagol
Cennet55 hayırlı olsun canimm sağlıkla vaktinde kucağına al inşallah banada dua eder misin bnde yakin zamanda güzel haberler alayim🤲
Fnurr8 hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin duanda banada yer verir misin
Esmerayyyyyy inşallah inşallah her daim ederım allahın duası üzerine olsun inşallah 🤲🏻
Cennet55 Allah razı olsun canim
cerengeredeli ay benimde gecikmenin 14. Günü test yaptım çıktı ama kanamam var hafif krampli bir ağrı teste de güvenmek istemiyorum açıkçası resmi yükleyeyim bi bakın kuruma çizgisi mi gebelik mi 🥺🥺
Nur6006 bence var 2 dk’da çıktıysa vardır benim testim hemen altta 3dk bekledim çıkmadı sonra çöpe attım unuttum bakmaya yarım saat sonra bakayım dedim boyle baya belirgin bir çizgi çıktı 14 gün gecikmem var ama şuan kahverengi ve hafif kırmızılı kanamam var ama ağrısız normalde regl olduğumda acillik olurum acaba yerlesme kanaması mi adet kanaması mi bilemedim 28 Şubat’ta test yaptığımda aşırı silik bir çizgi görmüştüm kan verdim çıkmadı ama bu seferki baya belirgin bir cizgi
gul35_d hemen çıktıysa bir kan testi verin. Kanama için mutlaka doktorla görüşün