Fnurr8 testler hakkında yorumları okuyunca baya moral bozuluyo kan vericem inşallah vardır

Salihanurrr kimseyi dinlemeyin . Bana da farklı sitelere attığım da aynısını söylediler hevesini kırmak istemem ama bu test negatif boşuna sevinme yazan olmuş halbuki iki test yaptım ikisi de kabak gibi pozitif. Bilerek yapanlar var bunları . En güzeli kan ver rahatla

Fnurr8 sabah verdim hayırlısıyla yarın çıkacak sonucum heyecanla bekliyorum inşallah varsada sağlıkla gelir🤲

Cennet55
        Evet ben dün gece aynı saate verdim 973 çıktı benim de düzenli artış var maşallah sendede 😍

Fnurr8 allah tamamına erdirsin inşallah Saglıkla kucagımıza alalım ıns

Cennet55 ben şimdi geldim canım troidim de var hemde onun için görüştüm. Karından gözükmedi henüz çok küçüktür zaten dedi tekrar beta bakalım sonuca göre Pazartesi tekrar görüşelim dedi. Rahim duvarın güzel kalınlaşmış ama 12 mm dedi . Bakalım nolcak gece 12 de verdim ben betayı hep şuan illaki 2 katı artmaz saat farkından dolayı

Cennet55 en son cuma gitmiştim canım beta sonucum güzel geldi iki kat artış olmuş ama daha küçük karındam gözükmez demişti yarına randevu alabildim yarın keseyi görürüm inşallah sen naptın gittin mi ?