Fatma-bydr first test bide novacheck erken gebelik testi ama daha küçük oldugu için olabilirmi 2 buçuk haftalıkmış bnde bilmiyorum cunkü daha önce basıma gelmedi hiç

Cennet55 haftası küçük olabilir evet ama beta değeri gayet yüksek o yüzden şaşırdım. Test demek ki düşük betaları algılamıyor. 336 çıktığında kopkoyu iki çizgi çıkmıştı benimkinde

Fatma-bydr testten kaynaklı büyük ihtimalle bende aynı testi yaptım bendede silik çıktı ama değerim 461 çıktı

Fnurr8 siz hangi markayla yapmıştınız ona göre daha hassas testler alalım

Nur6006 sende de güzel haberler bekliyorum ve hissediyorum nedense .. lütfen yarın yaz buraya 🥰🫶🏻

Fatma-bydr first test diğer arkadaşla aynı markayı yapmışız . Onın da 300 küsürlerde çıktı . Daha önce başka testlerle 100 değer de bile daha koyu görmüştüm. Test sıkıntılı biraz çok net çizgi vermiyor

Allah hayırlı etsin inşallah şimdiden bebeklerinizi bayanlar benimde testlerime bakarmısınız bugün yaptım adetime 2 gün var

Fnurr8 testler hakkında yorumları okuyunca baya moral bozuluyo kan vericem inşallah vardır

Salihanurrr kimseyi dinlemeyin . Bana da farklı sitelere attığım da aynısını söylediler hevesini kırmak istemem ama bu test negatif boşuna sevinme yazan olmuş halbuki iki test yaptım ikisi de kabak gibi pozitif. Bilerek yapanlar var bunları . En güzeli kan ver rahatla