tazeannesese Ah ne zorlu yollardan geçtik, geçiyoruz biricik kızımla. Şükür Allah a son 99 🥹 ayyiii çok heyecanlı kızlar. Rabbim hepimize kolaylıklar wersinde zamanında emanetlerimize kawuşalım inşaallah 🌸
QueenMommy tazeannesese Ayy benmde 99 gün kaldı zamanında gelsin minnoşlar inşallah Rabbim herkese bu duyguyu nnasip etsin ❤️
DENIZ_55 tazeannesese Amin inşallah cnm sağlıkla alalim kucaklarimiza inşallah benimde son 30 ama bayramdan önce planlıyoruz dogumu tarih belki değil hafta içi belki olacak nasipse
Kumsal28 tazeannesese daha geçen gün bende böyle bi post açmıştım şimdi son 80 kalmis 🥹 ama sezeryan olacağım icin 70 falan diyebiliriz 😍🥰 zaman çok hızlı geçiyor
tazeannesese DENIZ_55 ayyii sizinki çok az kalmış o zaman arefe gününe 11 gün kalmış. Rabbim kolaylaştırsın. Pozitif Doğumum diye yazarsınız okuruz bizde heyecanla 🤌☺️
DENIZ_55 tazeannesese Amin inşallah cnm evet az kaldi ama ben iyice sitres oluyorum nasıl olacak planlimi olacak yoksa aniden bisey olupmu olacak tuaf duygu içindeyim ama 2 gündür pek keyfim yok hafif ağrılarım var 🥹🥹
tazeannesese Kumsal28 çok az kalmış sağlıkla gelsin Bebito 🥰❤️gerçekten zaman geçiyor mu ya böyle, bana göre geçmiyor sanki, sanki yıllardır gebeyim 😁😁 Bu arada neden sezaryen olacak
Kumsal28 tazeannesese benim 3.doğum olucak ilki normal doğumla oldu ikincisi tek yumurta ikizleri erken doğum olmak zorundaydı sezeryanla 24 haftalık doğum yaptım ama malesef kaybettim bebeklerimi bu benim 3. Gebeliğim ama 1 kızım var suan
tazeannesese DENIZ_55 insanin kafasına her şey geliyor, we maalesef kötüyü düşünüyoruz ya böyle olursa diye diye kendimizi strese sokuyoruz. Hiç kafaya takmayın bol nol dua edin inşaallah çok kolay bir şekilde geçecek we bebeğinizi kucağınıza alacaksınız. Kaç haftalık olmuş olacak doğum yaptiginizda
DENIZ_55 tazeannesese Amin inşallah cnm 37 haftada düşünüyoruz dogumu suan 35+5 haftalugiz haftaya felan digum olur ama günü belli değil perşembe günü belli olacak yada hala ağrım devam ederse salı günü giderim bi muaneye olmazsa
tazeannesese DENIZ_55 Rabbim ağrınızı hafifletsin 🌸 bebisimiz sağlıkla kolaylıkla gelsin çifte bayram olmuş olur sizin 🥰🤌
tazeannesese Balbebek012 ayy ben heyecanladim bı an çok az kalmış🥹, su gibi geçsin, annesini yormadan gelsin bebiş inşaallah 🌸