Asdfhzk1 ikisini de deneyimlemiş biri olarak Medipol gerçekten çok yetersiz. Oğlum için bir gece yatış verilmişti ve o gün bir daha orda doğum kontrollerine gitmemeye karar verdim medicalparka geçiş yaptım. Oğluma kadın doğum katında oda vermişlerdi ne havalandırması çalışıyordu ne hemşireleri doğru düzgün ne de temizliği.. Hemşireler hep stajyer öğrenci ve Türkçeleri doğru düzgün değildi. Kıyaslamak belki doğru olmayabilir aynı statüde hastane değiller çünkü ama biz Medipole Acıbadem hastanesinden geçiş yaptık. Acıbademde 3-4 gün kaldık çocuğumda bi gram sorun olmazken medipolde bir gece de ağlamaktan sesi kısıldı 2 hafta sonra düzeldi. Hemşireler gerçekten çok kötüydü sırf ödevleri yüzünden çocuğumu mahvettiler. Hele ki odaları acayip eski ve küçük. Doktorları çok iyi, oğlumun çocuk doktoru hala medipolde ama onu dışında gitmeyi düşünmediğim bir hastane, kendi doktorumdan da memnundum ama doğumu riske atamam. Medicalparkta ki kadın doğum doktorları da çok iyi artık orda devam ediyorum personelde şimdilik iyi umarım bu şekilde devam eder. Doğumu zaten doktordan ziyade ebeler ve hemşireler yönlendiriyor doktor en son çıkarıp dikmeye geliyor resmen 😄