AliBinnur çok teşekkürler ☺️ evet genel anestezi ile sezsryan oldum.. bebeğim makat pozisyondaydı çünkü... bir sabah 6’da aniden suyum gelince hemen eda hanımı aradım direk gel dedi hemen nst bağladılar açılma var mı diye baktılar ağrım sancım kanamam hiç bir şeyim yoktu. Haftam erken diye ciğer geliştirici yaptılar enfeksiyon kapmamak için antibiyotik yaptılar 24 saat geçmesini beklediler. Gece benim ağrılarım başladı sabaha kadar da açılmam başladı ve 5cm olmuştu. Eda hanım eğer bebek makat olmasa çok güzel normal doğum yapardın dedi ama işte nasip.. spinal anestezi yapılmasını çok istedim doktorumda istedi ama tansiyonum 8’e düştüğü için yapamadılar hipotansiyon olunca genel anestezi yaptılar. Ve yarım saat içinde ameliyattan çıktım. Tabiki kendime gelmeye başladığımda çok ağrım vardı dikiş ağrısı.. çok kuvvetli ağrı kesici yaptılar ve sürekli serum verdiler 4 kez aldım galiba. Hastane personeli bütünüyle Çok ilgiliydi doktorum tüm hemşireler ebeler hatta odayı temizleye gelenler bile bana hep yardım etti güler yüz gösterdi. Beni yürüttüler tavsiyeler verdiker rahatlattılar gece bile gelip sürekli tansiyonumu vs kontrol ettiler ilaçlarımı düzenli verdiler. Ben çok memnun kaldım herkese de tavsiye ederim. Yemekler vasattı onun dışında her şey iyi 👍🏻