GirlandBoy_Mom Deleted33000 öyle yapıyorum ye iç yat😂🤭 üstüme titrerdi zaten de bu ara dahada abarttı bu işi😂
Deleted33000 GirlandBoy_Mom oh oh maşallah kız elleme yapsın bı günlük beylik beyliktir der atalarımız 😂😂😂😂
Deleted33000 deletedmom43191 orası öyle ama cocukalrin büyüdükçe anlarsın canım sende ama arkalarını toplamak aynı oluyor yaza kışın okul yazın kurslara git gelleri oluyor iş aynı devam ediyor hiç merak etme😂😂😂
GirlandBoy_Mom Deleted33000 bende aynı kafadayım valla yapıyor ben demeden asla demem bu yapılacak diye yapar neyse nazar etmim 🤭😂🧿
Deleted33000 GirlandBoy_Mom evet evet fazla söyleme nazar olur kız 😂😂😂ben eşimle ne zaman bı resmimizi paylaşsam akşama kavga ediyorduk o yüzden çok inanırım böyle şeylere
GirlandBoy_Mom Deleted33000 bende çok inanırım nazara ondan bişey paylaşmam öyle sonra abi kardeş oluyoruz😂😂
sumeyyeaeti Deleted33000 ay sorma bende aynıyım 32 haftamdayım ve evi hegün köpürtüp yıkamak istiyorum normalde de temizliğimi yapn biriydim ama şimdi durup durup perde yıkamak istiyorum camları ovalamak istiyorum neden oluyp bu acaba