Sinosanneoluyor2025 deletedmom43191 tmm cnm doğru vlla haklısın 💖☺️ balık da hem çok faydalı hem de bazen korkuyo insan
deletedmom43191 Sinosanneoluyor2025 evet çok faydalı iyi bildiğin yerden al birsey olmaz ALLAH in izniyle 😘😘
DENIZ_55 Sinosanneoluyor2025 ben genellikle somon yiyorum bi kac kere hamsi yedim ama ağırlık olarak somon balığı yedim ve tadına bayılıyorum 😋suan 35+4 haftalıgim
dunnobeck Sinosanneoluyor2025 Mevsimini inanın bilmiyorum, ben izmir’de yaşıyorum burada hep satılıyor diye alıyoruz
Beri-4835 Sinosanneoluyor2025 Hiç önemli değil satıldığı sürece alıyorum 😄 balık pazarında devamlı aldığım bi satıcı var donmuş balık satmıyor güvenip alıyorum bakalım 🤷♀️
Sinosanneoluyor2025 dunnobeck çok güzel cnm bizde Bursa ☺️💖 burdada Satiliyo da ben hamilelikte herşeyi ekstra didikliyorum işte , google de mevsim mevsim ayırmışlar balıkları diye
Sinosanneoluyor2025 SudeNazz9 Levrek tercih etmiyorum dip balığı olduğu için cnm , aklında olsun yüzey balıklarını ye
SudeNazz9 Tontis2025 civa oranından filan bahsetmisti Dr da o yüzden tam emin olamadım, alıcam ama risk var mi diye almadan emin olmak istedim