yacaco06 Sinosanneoluyor2025 mevsimindeyken hamsi diğer zamanlar somon gibi fırın balıkları yedim genelde
Sinosanneoluyor2025 yacaco06 şimdi de havalar isindi cnm, hamsiyi ve küçük balıklari eledim de , somon dip balığı diyor bazı siteler
Sinosanneoluyor2025 deletedmom43191 o da güzel cnm ama şuan havalar sıcak bi de müsilaj var denizlerde küçük balık almiyim dedim
Sinosanneoluyor2025 obli somon dip balığı yazıyo bazi sitelerde cnm :( bende Norveç palamudu mu alsam diyorum
obli Sinosanneoluyor2025 doktorum haftada iki kere yiyebilirsin dedi bazı sitelerde de levrek yenebilir yazıyor ama o da dip balığı mesela :) tercih meselesi ben doktoruma güveniyorum sosyal medyadan takip ettiğim doktorlar da somon öneriyor.
deletedmom43191 Sinosanneoluyor2025 musilaj kıyılarda olur diye biliyorum balıklar kıyıdan tutulmuyor ki 😊 balıkları etkileyecek olsa tüm balıklarda olur ama hamsiye etki etmez o
eylulll01 Sinosanneoluyor2025 en çok hamsi bi Karadenizli olarak hiç bir balığı ayırt etmeksizin yiyiyorum vallahi 😂
deletedmom43191 Sinosanneoluyor2025 😊😊😊 fazla sıkıntı yapma ye birsey olmaz zaten temiz alınıyor balık evde de güzelce yıkarsın suzersin
eylulll01 Sinosanneoluyor2025 oğlum 6 yaşında balık ürünlerinin hepsini yedim inan ki ayır etmeden ,en önemlisi beyin ve göz sağlığına birebir hani yeme diyen hiç olmadı bende sormuştum ama ye bol bol şifa olsun haftada bir yada iki
Sinosanneoluyor2025 obli ay ben işte sormaya unuttum , cuma günü soracağım inş ☺️ sizlere danışmak istedim
Sinosanneoluyor2025 deletedmom43191 tmm cnm doğru vlla haklısın 💖☺️ balık da hem çok faydalı hem de bazen korkuyo insan