Yasus zeynepsalgar1 tam hareketinden emin olduğum 19 haftadaydik şimdi 24+5 olduk hergün hareketini takip ediyorum giderek hareketleniyor cinsiyet kız bu arada😊
zeynepsalgar1 Derinnge34 benimde öyle geçen hafta ev taşıdık yorgunluktan mı acaba durgun olabilir diye düşüyorum, bir de okuduklarıma göre 20.haftadan itibaren tamamen hissediliyormuş🥰 bakalım, benimde ilk 🙏🏻
Derinnge34 zeynepsalgar1 olabilir bende çok fazla ayakta kaldığım zamanlarda hissedemiyorum pek bide kiloylada alakalıymış ben biraz zayıfım erken hissedebilirsin dedi doktorum. Onlar iyi olsunlarda en önemlisi o🙏🏻💕
Yalinn8 zeynepsalgar1 cinsiyetle hic alakasi yok canim,kisiden kisiye bebegin guclenmesine de bagli olarak degisiyor tabi ama zannederim 1-2 haftaya net hissetmeye baslarsin😉
Sengulkrgz zeynepsalgar1 yaa bende 14+3 um karnimin altinda seyirmeye benzer bir sey hiss3diyorum ama her zaman degil arada bu bebek hareketi mi acaba ablamadim?
zeynepsalgar1 Sengulkrgz hiç bir fikrim yok, bende o zamanlar hissettiğimde doktoruma sordum şu an hissedebilir miyim diye, bağırsaklarını hissediyor olabilirsin o şu an çok küçük demişti
Sinem11 zeynepsalgar1 19.hafta bitince tam net hissetmeye baslamistim💙 gündüz hareket halindeyken pek bisey anlamiyorum ama dinlenirken hemen basliyo cok güzel bisey😍
zeynepsalgar1 Derinnge34 aynen bende hep öyle diyorum, bende biraz kilo da var ondan da olabilir o zaman, teşekkür ederim canım😘
Krasivyy zeynepsalgar1 25+3 üm kızım olucak inşallah 20 den sonra çok net hissediyosun canm hareketleri falan da düzenli oluyor hatta geçen hafta dışardan bile gördüm vurduğunu 😍😍
baby2019 Derinnge34 16da nasıl hiss ettiniz? bende 16oldum elimi karnma koyduğumda en altda sanki soğjlcan gibi bişey tam anlaşılmıyo
Derinnge34 baby2019 ilk zamanlar pıt pıt diye atıyordu şimdi seyirme gibi böyle saniyelik bişi iki kez fln oluyo ard arda sanki içinde yüzüyormuş gibi tarif edemiyorum tam ☺️