Tgb_smh ilooo kremlere devam edin birde düzenli olarak sabunla yıkayın o bölgeyi mikrobu kırılsın dezenfekte olsun ılık suyla da yıkayın ağrısını hafifletir
ilooo Tgb_smh ped koyuyorum mesela oraya geliyor canım birde peçeteyle sildiğimde de geliyor ama tuvalete falan akmıyor
Tgb_smh ilooo Benim öyle iki gün sürmüştü dediğiniz gibi peceteye geliyordu.Yoğun değilse korkmanıza gerek yok.
anonim384 ilooo benimkide dışarıda son derece rahatsız ediyor halada geçmedi ama doktorum doğumdan sonra geçecektir dediği için dert etmemeye çalışıyorum
Tgb_smh ilooo bende akma olmuyordu leke tarzında iç çamaşırıma bulaşıyordu ben peçete koyuyordum o bölgeye iç Çamaşırıma bulaşmaması için
bilgemomy Mervecimmm benimde doğum da olmuştu sanırım ıkınma ve zorlama daha da ilerletiyor düzeltmedense yaşayan biri olarak
Mervecimmm bilgemomy ben doğumda düzelir demedim ki zaten yazdıklarımı bir kere daha okuyun isterseniz
Mervecimmm bilgemomy normal doğumdan sonra düzelir demedim. Sezaryen doğumdan sonra düzelebilir dedim 😌