• Öneri
  • 1 aylık bebeğim sürekli ağliyor yardııım aciil

1Mervuse Teşekkür ederim nette araştırdım acaba idrar yolu enfeksiyon ü da olabilir mi ki. Şu an uyuyor durmazsa götürecem artık

fatsfats-92 muhtemelen gazi var canim. Gaz damlasi kullaniyo musunzu doktorujuz hic verdi mi? Birde youtubede gaz masajlari var onlari bi deneyin mutlaka

MorKelebek54 Metsil kullanıyorum canm da çok bi faydasını da göremedim yapmaya çalışıyorum ama o kadar çok ağliyor ki asla yaptırmıyor masaj falan

fatsfats-92 aglasigi zaman yapmayin daha cok gaz birikir. Sakin oldugu an da yapmaya calisin her emme oncesidne yapmaya calisin ki var olan gazin ustune yeni gaz birikmesin. Metsil bizde braz ise yaramisti ama yaltigim nasajin da etkisi olabilir size isterseniz yaltigim masaji atayim bi deneyin en azindsn

fatsfats-92 yanındayken karın üstü yatırın. Gün içinde 1-1.5saatten fazla uyanık kalamazlar o dönemde, gündüzleri sling ya da yeni doğana uygun kanguruda uyutabilirsiniz. Karnının doyduğundan emin olun. Tummy time egzersizlerine ufak ufak alıştırabilirsiniz gazına çok iyi gelir. Hem emzirme sonrası gazını çıkarttığınızdan emin olun.

MorKelebek54 Vala atsanız olabilir en azından denerim. Metsil bizim de çıkarıyor aslında bilemedim sürekli kullanmak istemiyorum tembellik yapmasın diye bırakmıştım tekrar başladım şimdi

TheMuhtesem Bugün hele nerdeyse hiç uyumadı kangurumuz var ama yenidoğan a uygun mu bilmiyorum . Teşekkür ederim karın üstü hareketleri bende yaptırıyorum ama kısa süreli sakinleşiyor sanki. Geçici bi dönem mi bilmiyorum aciller influenza gribi olanlarla dolu götürmek istemiyorum da

Gaz damlaları deneyin kolik büyük ihtimalle

fatsfats-92 kolik bebek seninki canım çok gazlı Hep ağlıyor enfeksiyon olsaydı ateş yapardı ondan korkma ama yinede götür tabi ilaç versinler

Mavi3475 Hergün akşam 7-12 ağlardı iki üç gündür sürekli ağliyor galiba kolik teşekkür ederim canm gaz damlası var veriyorum yinede

fatsfats-92 termometre cihaziile popodan ölçerken yaptığınız gibi popoya yerleştirin
              Hafif terometreyi kenara kaydırın. Orada gaz çıkar rahatlar

Tubiku Hiç popo dan ölçmedim ki canm popoyu uyarmak mı lazım. Islak mendille yapıyorum aslında silerken falan

14 gün sonra

fatsfats-92 bebeklerde sıkıntı şu :popo kasini oynatmak. Popoya gelip dayanıyor gaz. Ben almanya’da yaşıyorum burada mesela ortası delik çubuklar satılıyor. Şırınga gibi düşün ama onun cok ince ve yumuşak olanı. Bebeğin poposuna sokuyorsun borozan gibi ötüyor gazdan. Aynı şeyi bebeğin poposuna termometre ucu sokunca kenara çekersen, oluşan boşluktan yapabilirsin. Ya da bu gaz çıkarıcı cubuklardan bulabilirsin. Bizi kurtarmıştı. Günde bir iki kullanıyorduk 3 ay kullandık. Sonra kendi öğreniyor zaten