AGul98 Elegantea10 çok şükür çıktık evdeyiz biri atlattı diğerinde değer biraz yüksek ama uzamış sarılık artık o ☺️🩷
Cnntn Elegantea10 şükür iyiz dogumum güzel geçti doktorum sağ olsun çok iyiler çok ilgililerdi. Doğum anında ve sonrasında. 1 gün kaldık çıktık 16 günlük olduk
Elegantea10 AGul98 yaa çok sevindim yenidoğandan memnun kaldınız mı hastanede peki doktorlar falan nasıldı 😊
zencefilligazoz Cnntn merhaba meram tıpta Ali Acarda doğum yaptıysanız görüşme imkanımız olur mu acaba, kimseyi bulamadım şimdiye kadar tecrübeli olan, yardımcı olabilir misiniz
Sonbir12 zencefilligazoz bende ali acari düsunuyordum ama bi kac kisi önermedi simdi de baska doktor arayisina gectim ozel den bakiyorum ali acar meram da yapiyormus basinda da bi 15 kisi oluyormus yani ozelin kalmiyormus
Gzmgz Sonbir12 3 sene önce Ali acarda ikiz doğum yapmıştım. Doğumda ameliyathanede Ali hocada vardı ancak işlemi kendi mi asistanları mı yapıyor ondan emin değilim perdeden göremedim. Muhtemelen müdahalelik bi durum olursa müdahale ediyordur ama orda bulunuyor😅 doğum sonrası da odaya gelip bilgi vermişti. Şimdi d 6 aylık hamileyim gelecek ay yine Ali hocaya gitmeyi doğuma onunla girmeyi planlıyorum bakalım. Size neden önermediler Ali hocayı?
Sonbir12 Gzmgz meram tipta yapiyormus dogumu orda da asistanlar basinda bi doguma 10 kisiden fazla giriyormus obyuzden pek onermediler
anneyim01 ben meram da hüseyin hoca doğumumu gercekleştrdi .Cok iyi Hoca Yeni gebeler e tavsi ederim Konya da olup