Elegantea10 Kartanesi-24 yaa bebeğiniz baya iyi saklamış ben ikisini de 12. Haftada öğrenmiştim 🤣 ben de hüsnü beyi bi değerlendireyim o zaman 😊
Kartanesi-24 Elegantea10 evet maalesef 5 aylık olduk hala bilmiyoruz doğunca görcez galiba sürpriz yapacak 😂 aynen tavsiye ederim hüsnü beyi ☺️
Esra-kk Elegantea10 evet cnm öyle bnm arkadaşımın daha40 çıkmadı yeni digum yaptı o doktorda 2.ci gebeligi
hediyei Kartanesi-24 benim iki düşüğüm var konyaya gelince ali hocaya gitmeyi düşünüyorum kan tahlilleri için meram tıpa yönlendiriyor diye duydum tahliller için bir ücret talep ediliyor mu peki bilginiz var mı
Kartanesi-24 @“hediyei”#p36559613evet meram tıpta alıyor ve ücret alınmıyor tahliller için , sadece kliniğinde muayene ücreti var
Kartanesi-24 hediyei maalesef telefonlara pek bakmıyorlar yerine gidip yüz yüze görüşme şansınız varsa öyle yapın yoksa zor yanı telefona bakılmıyor
Cnntn Elegantea10 önce regenesi verdi 12.haftaya kadar vermişti daha önce de birakmistik. 21.hafta da tekrar verdi kan sulandiriciyi birakinca. Sonra ocean mummy die bi multi vitamin verdi
AGul98 Elegantea10 36 hafta da oldu 20 diye hatırlıyorum rahim ağzını gebelik de bi sıkıntım olmadı çok şükür ama doğum yapalı 10 gün oldu hastanedeyiz kan uyuşmazlığı var sarılık çok yüksek