Minyonannecik Mss123 benimde sancım 17 yi gördü en fazla doktor sorun yok dedi rahim ağzı uzunluğu 41mm dedi gecen hafta hatta baskı uygulamıyor progestana da gerek yok boşuna dedi
Mss123 Bana geçen hafta devam et yine dedi ama ben içmiyorum rahim ağzı kapalıydı sancım 20 25 felan çıktı cuma günü gideceğim kontrole bakalım zamanında gelirler inşallah Minyonannecik Minyonannecik
Happyka Minyonannecik Elenetal 2 onu bırak dedi sadece bunu iç dedi , birde devit 3 yazdı o ikisini iç dedi
Minyonannecik Happyka bana decavit ve gyno ferro vermişti ama karaciğer değerlerim yükselince hepsini bıraktık mecbur regenesis maxida gün aşırı kullanıyoruz
Minyonannecik Mss123 Allah’tan benimde kapalıydı sancı falan yalancı gerçek çok karışık şeyler ya 3.trimester zormuş valla
aysenurr96 Happyka benimde sizin gibi 29 haftalık oldum bebek bir yere toplanıyor kanım düşük çıktı daha doktoruma gidemedim size ne önerdi doktorunuz
Nazo77 Minyonannecik sancı mı oluyor dönüyor demek ki bende iki kez oldu aynı hafta üçüncü kez olsaydı gidecektim doktora ama ilki fenaydı zaten ikinci pek acımadı.
Minyonannecik Nazo77 sancı gibide değil acıyo ya ne bileyim tarif edemiyorum 🥹 hareket ederken oluyor evet ama geçti bugün biseyim yoktu yani bı gün iyi bi gün kötü geçiriyoruz öyle bakalım nereye kadar
Nazo77 Minyonannecik adet sancısı gibi tarif ediyorlar ama bence alakası yok adet sancısında karnın tümü ağırmaz ben öyle bir ağrı hissettim o zaman tabi doğum sancısı daha farklı bele falan vuruyor.