Edanursoylu Kilolu hamile kalanlardanim. Allaha şükür ilk denemede ikinsde oldu ancak astım hariç hiçbir rahatsızlığım yok. Bu bünye meselesi. Birsey bulunmayinca kilo diyorlar ben buna inanıyorum 🤷♀️
orkidemm_ [silindi] ben dahile görsün demesi senin yararına sana insülin direncin varsa da glifor verir hem zayıflarsın hem yumurtalıkların çalışır hem de hamile kalırsın
Guzelanne56 Nazo77 gerçekten öyle kilo alınca hamile kalamıyorum iki bebeğimde de öyle oldu Ne tedaviler gördüm hamile kalamıyorum diye kilo verdim kendiliğinden hamile kaldım şu an kilom var adet olamıyorum hala kilo verirsem anında hamile kalırım🤣🤣🤣
Nazo77 Guzelanne56 Valla değişikmiş bende doğumdan sonra uzun süre adet olmadığını okudum video falan izledim yeni iki ay doldu benim adet oldum herkeste değişiyor işte.
ipos Kilo her bünyede farklı işliyor. Bende adet düzensizliğine sebep olmuştu (pcosum yok) vücudunun %10unu ver demişti doktor, verdim hatta daha çok verdim, bi kaç ay içinde reglim düzene girdi, düzene girdikten hemen sonra da hamile kaldım 😀
Cacaege [silindi] 83 kg ile evlendim 83 kg ile ilk gebe kaldım düsüğüm oldu 3 ay sonra ilk oğluma 86 ile gebe kaldım sağlıklı doğdu şükür 3 yaşında şimdi. 2.ye gebeyim 102 kg ile gebe kaldım d vitamini eksikliğim, demir ferritin eksikliğim vardı başka bir sorunum yoktu korunmayı bıraktık 2 ay sonra gebeydim. Bence kilo tek başına gebe kalmaya engel değil ama zayıflayınca daha iyi olabilir sadece son aylar daha da kilo alındığı için zorluyor. Doktora gidip baktırmak lazım başka hastalıklar var mı diye
mrp2023 [silindi] 55 kilo ile ilk tüp bebek tedavimi yaptırdım gebelik oluşmadı 58 ile ikinci tüp bebekle hamile kalabildim. Ben kilolu değilim ama gebeliği tüp bebekle bile zor elde ettik kilo herşey demek değil bence ya
Tugba29_ [silindi] pkosum insülin direncim var kiloluyum reglm hala düzensiz ilk gebeliğim zor oldu sonra kendiliğinden geldi dördüncü gebelik