Mirhas33 Arkadaşlar bu testi kullanıp gerçekten hamile olan yok mu çok umutlanmıştım çok kötü yorumlar okudum
Yaprakunallar Mirhas33 ah yavrum bende aynı durumdayım annemler sabah bendeydi bi baktım çizgi var herkes çok sevindi sonra yorumlara baktım yıkıldım tekrar prodictor aldım negatif çıktı ama peş peşe yapmış oldum 10 dk arayla tekrar idrara çıktım ondanda olabilir
DuruDefne_mommy Mirhas33 maalesef çok kullandım ben hepsi yalancı pozitif verdi güvenmeyin başka testle teyit edin
Daisyys Mirhas33 merhaba, ben freely test ile öğrendim hamile olduğumu. Hem de silik çıkmıştı sonrasında birkaç test daha alıp yapınca emin oldum.
Mirhas33 Yaprakunallar gerçekten eşime söyleyecektim bende ama yorumları okudum adamcağızı üzmemek için söylemedim zaten 2 kaybım var umut tacirliği yapıyorlar bu testi kim üretiyorsa ama gerçekten hamile olduğunu öğrenende varmış. Sizin adınıza çok üzüldüm umarım Allah kucağımızı boş bırakmaz en doğrusu kan vermek olucak
Bet124 Bat olduğu gün kullandım çok silik çıktı emin olmak için 1 gün sonra aynı marka 1 tane daha yaptım yine silik çıktı yok mu var mı derken frelly erkek test olandan aldım 2 gün sonra da onu yaptım çıktı . Sonra kan verdim hamile olduğumu öğrendim .
Yenibirannee Mirhas33 bende gecen hafta yaptım anında cıft cızgı çıktı kan verdım 2400 betaydı. aynı marka kaset testle yaptım. insallah sizinde vardır Allah hayırlı şekılde gönlünüze göre versin 💕
Dlkkdr6431 Herkesin isteği anne olmak rabbim hepinize gönlünüze göre versin inşallah her ay bir umutla beklemek artık beni yordu
Mirhas33 DuruDefne_mommy doğru çıkanda oluyormuş ama çoğu olumsuz nasipse Allahın izniyle olur ağlayıp üzülüp daha çok stres yapıyorum
DuruDefne_mommy Mirhas33 dogru çıkanlar bence gerçekten hamile olup denk gelenler çünkü regl olacağım gün bile bana pozitif verdi bilemiyorum ama inşallah vardır sizinde
Betulmeyra21 Betulmeyra21 vede ben genelde günü gününe adet olurum adet olma günü denedim belirtilerim yok diye dogru çıktıı
Mirhas33 Yaprakunallar evet basbaya hamile gözüküyorsunuz umarım öyledir benimde bu şekilde üstteki dün alltaki bu gün
Yaprakunallar Mirhas33 ama herkes frelly yalancı pozitif veriyor diyor ben bu testten sonra silik diye eczaneden bitane daha aldım 9-10 dakika içinde tekrar tuvalete çıktım test yaptım o testte çıkmadı pozitif veya silik idrarda daha toplanmadığı içinmi bilmiyorum ama kuruma çizgisi durdukca kırmızıya dönmez diye biliyorum bu kırmızıya dönüyor
Mirhas33 Yaprakunallar bu gece tüm bebek isteyenler için senin içinde kendim içinde dua edeceğim umarım ikimizde hamileyizdir beraber takip ederiz Allah tan ümit kesilmez içimdeki ses güzel haberler alacağımızı söylüyor