Kumsalzeyus 1.5 yıl sonra oldum ertesı ay hamile kaldım Kilo ile alakası yok aşırı zayıfladım bu sürede emziriyordum üstelik tempo ve bünye ile alakalı ilki daha erkendi olduğum stres vs de etkiliyor
anneadayu asiyefatsaozdemir bende de doğum sonrası aşırı terleme oldu ve koku oldu. Normalde kokmazdım. Doğal bi krem gibi bir şey aldım ama sonradan geçti acaba regl olunca mı azalıyor bilemedim
Kumsalzeyus anneadayu hayır bu 3. Olacak sürpriz oldu ben adet olmayı beklerken eşime sürekli hamileyim vs diyordum o da umursamadı kendi istiyor du acile gittik 2 ayı geçmişiz
Asilzedemom anneadayu sezeryan doğum oldu 30 gün kanamam oldu az az ama sonra bitti 10 gün geçti adet oldum ve düzenli devam etti sutumde epey fazlaydi
Asilzedemom Bal1bal 2.5 yıl olmadi mı adetiniz hiç peki hiç böyle tereddüt etmediniz mi hamileyim niye gelmiyor diye 2.5 yıl bu stres insanı maf eder
Beri-4835 anneadayu Doğumdan 6 ay kadar sonra oldum. Sütümde boldu. Ablamlar kırkı çıkınca olmuş genetik mi bilmiyorum benimki geç oldu.
Berivanlina21 anneadayu yaa ben doğumdan sonra kırkım biter bitmez regl oldum geçen ay iki kere oldum şu an reglim gecikti bebişim 3 aylık normal mi gecikmesi korunuyoruz ama yinede korkuyorum
Gbaslanbay Berivanlina21 Berivanlina21 aynı durumu yaşıyorum bebeğim 4 aylık en son subat 12 de oldum bu ay gecikti panşk ve stresle bir test yaptım negatif çıktı çok şükür normalmi emziriyorum mamada veriyorum oruçta tutuyorum bu sene ilk defa acaba oructan ötürümü dedim ama hala korku var içimde allahı isteyenlere versin inşallah
TwinsAndBeren asiyefatsaozdemir merhaba ben 9 aydan sonra regl oldum 1 yıla kadar normal diye biliyorum 😊
asiyefatsaozdemir TwinsAndBeren benim paşa daha 7 buçuk aylık doktorum 1 yıl dedi ama emziriyordum o zaman şimdi emzirmiyorum bebeğim bıraktı emmeyi bekliyorum heyecanla 😂
asiyefatsaozdemir Gbaslanbay merhaba ben hamileyken 1 hafta içinde 4 tane test yaptım 1 tanesi erken testti ama hep negatif çıkmıştı 2. Hafta yine normal test yapmıştım ve çok silik pozitif cikmisti
Berivanlina21 Gbaslanbay yaa ben Şubat 2 de ve Şubat 15 te oldum ve hala olmadım. Bence emzirmeden kaynaklı düzensizlik yaşıyoruz. Biz bı hamileligi daha kaldiramayiz 😁 Allah isteyenlere versin inşallah
Gbaslanbay asiyefatsaozdemir ay öyle bişey yoktur inşallah ya benim 3 çocuğum var en küçüğün 4 aylık ve korunuyoruzda ilk defa böyle biley yaşıyorum🥹
Mervecimmm anneadayu doğumdan sonra 5. Ayda oldum. Annem ne zaman olmuş bilmiyorum. Ama sütüm gayet vardı.
Gbaslanbay Berivanlina21 12 gün gecikmişim test yaptım bişey yoktu inşallah yoktur kan vermeye falan gitmeye korkuyorum gerçekten rabbim isteyenlere nasip etsin inşallah yoktur öyle bişey ne bedenimin ne psikolojimin kaldırabileceğini sanmıyorum 😭