asenat-63 Serap09 11 gün önce oldu doktora gittim baticonla dezenfekte edicem kendiliğinden kapanmassa işlem yapılacak ve bebeğim mama kabul etmiyor şaştım valla
asenat-63 Serap09 aslında bı çok markayı denedik aptamil.bebelac.hipp organik.arılac.hepsini reddediyor sadece memeyi istiyor hazır mamaları kusuyor aredersiniz
asenat-63 Serap09 evet çok şükür sütüm yeterli geceleri sırılsıklam oluyorum fazlasıni pompa yardımıyla sağıyorum
Merve-betul Serap09 ay benimki de öyle kucağa bağımlı büyük oğlum 3 e gircek o böyle değildi kafayı yiyorum evde yataktan kalkiyo ağıtla akşama kadar ağıt😭
Merve-betul Serap09 benim hayatımı anlatiyon sanki yanından yatarken oturur pozisyona geliyom yine agliyo sanki kaciyom sinir kriziyle kahkaha arası gidip geliyom😂😂😂
Sarkac Serap09 sana tavsiyem bu zamanları. Tadını çıkar inan daha gelmiyor büyüdüler geçiyor zaman inan o bebek zamanları çok guzel
Serap09 Sarkac 1 dk yere koyamıyorum bende yemek yiyemiyorum tadı çıkmıyor uykusuzum çok güzel aslında kızım bağımlı olmasi
Serap09 Merve-betul bende bazen çok şikayet ediyorum bazen ne biliyim böyle bisey az kaldı otursa biraz daha rahat olur
Sarkac Serap09 şöyle düşün kilo veriyorsun işte ne güzel inan büyüdüğünde hersek zamanla oturuyor duzen
Serap09 Sarkac kan degerim yemedigim için düşmüş evde bayılıyorum geçen bayılmak üzereyken komşuya mesaj attım iyi değilim canım dedim o beni hemen aramış bebeğimin üzerine bayılmışım Allahtan bisey olmamış zayıflamak 51 kiloya düşmüşüm maalesef takatim yok