Serap09 benimki de öyle inan yere koyuyorum yemek yapmam gerekiyo odadan ağlayarak geliyo bacağıma yapisiuo birakmiuo bı oğlum daha var 3 e gircek geleeck ay biri biseye aksilenince öbürü de aksileniuo iyice bana geliyolar ikisine birden vutasim geliyo cildiiryorum vallaha Allah razı olsun kayinvakidemde yiyoruz çoğu zaman bana iş yaptirtmiyolar o yüzden tek ağlamasın sen başında bekle diye anca orda sıcak yemek yiyebiliyorum mesela misafirliğe gidersek burnumdan geliyo dün gittik mesela odada emziriyorum sofradan 3 kere kalktım telefonumu salonda unutmuşum eşim hiç demiyoki nerde bu napti bakiyim misafirliğe gidince çocukları tek ben yapmışım sporla uremisim gibi davraniyo goruyroum odanın balkonundan mutfaktan geçti sigarasını iciyo çocuk kucağımda yorgan yastık yatirabilcem yer isticem adam oralı değil sofradan herkes yemeğini yedi en son ben tek başıma soğuk yedim tabi fircaladim hicmi umrunda değilim ya bekliuom gelecekde çocuğu alacak diye dedim öbür oğlum da yatmış kendi kendine uyumuş yavrum 😏 dün gıcık bı gündü ya