B-P-R Essraa2 Ya Öyle Tabiki Ama Benim Mayısın Son Haftası doktor Haziranın İlk Haftası da Olabilir Dedi Oyuzden 4 Ay Olarak Aklımda ☺️ benim 3 Ayimin Kalmasına 2 hafta kaldı 😂
AsyamLinam Essraa2 merhaba Esra merak ettim 15 haftalık erkek demiş doktor suanda erkek mi cinsiyet hala :)
ozlemrcp0476 1umutturyasamak bizdede oyle oluyor valla ama ypacak bisi yok heycanla bekliyoruz siz basladinizmi alis verise😍
Nezaketyildiz Mayısın sonu diyo banada son 110 gün daha bende bi iki parçadan başka bi şey alamadım Mart’ın sonuna kadar Herşeyimi bitirmek istiyorum bide çalışıyorum 32 haftayı sabırsızlıkla bekliyorum ki hemen çıkayım
Cancansu kocisininprensesi bende aynı şekildeydim şimdi herkes ayyy böyle annemi olur diyecek ama bir an önce doğsun ve eski halime dönmek istiyorum zayıf ve çok hareketli biri idim yürüyüşüm bile değişti ve bu benim için gerçekten bir tramvaya sebeb oluyor
kocisininprensesi Cancansu ya hiç bi şey değişmedi vallahi her hafta cam siliyorum iki günde bir temizlik şirket işleri aynı rutin ama sadece önceden karınca hızındaydım gün geçtikçe kaplumbağa hızına düşüyorum😂
Seydaruzgar B-P-R son 99 gün kaldı canim eksiklerimiz bitti gibi bitek kendi eksiklerim var bide banyo için bir kaç şey