Yaprakunallar Leyla077 sağol canım benim ama emin olmak için bi test daha aldım yaptım onda çıkmadı 10 dk sonra idrar yapıp denedim
Nuriay Yaprakunallar evet gördüm ve bi kaç gün önce bende erken gebelik testinyaptim ayni sizin gibi çıktı her gun yaptim oruclu oldugum icin gün icinde test yapıyorum şuan koyulaşma aşamaaında tam kıpkırmızı olunca direk ultrasona giricəm
Laleesra Yaprakunallar bende 10 dk aralıkla 2 test yapmıştım ve 2 bardak su içmiştim ilkinde silik vardı ikincide gözükmedi o yüzden sabah ilk idrar en güvenilir olanı 😂
Anneolmakisteyenkedi Daha çok erken olduğu için üst üste farklı idrarlarda çıkmamış olabilir ilk resimde var gibi bişiler😍😍
Arzu_aksay Yaprakunallar benim gebelik testimde cuma günü böyle çıkmıştı pazartesi sabah bir daha yapıcam
Yaprakunallar Asellleminee-43 yok canım oda frelly ilk dakkada cıkan sonraki hali koyulastı onu attı ilk çizgide bordoya dönmüş ikimcide Buda predictor 8-9dk dakka arayla yaptım tekrar idrara çıktım beklemedim tuvaletimin gelmesini zorladım kendimi