iremsozer1 Minik53 ben bir gün geçti hemen test yaptım benim iki çizgide çok belirgindi kesem hemen göründü 4 haftalıktı, ama ben anlamıştım göğüslerimde yeşil yeşil damarlar belirginleşmişti ve çok hassastı idrarımda da tortular gibi bişeyler vardı
BaharAytekin Minik53 bende 1 gun kala silik çıktı aksama kan testı yaptrdık orda cıktı. Hamıle kalmadan 1 ay once baslamıstım folıkasıte 3. Ay ıtıbaryle kestı doktr
Ruvis Minik53 benim 6 gün kala belli olmuştu kanda . Ama erken öğrenmekte stresli kesenin bebeğin görünmesi değerlerin yükselmesi falan biraz zaman alıyo ve yoruyo insanı
yesilanne97 Ben bi gün kala test yaptım, idrar testinde çok çok silik çıktı gittim kan testi yaptım 3 haftalıktı
iremsozer1 Minik53 evet canım göğüslerinede bak yeşil yeşil damar varmı bide kasıklarda adet ağrısı gibi benim sol kasıktk tek
BaharAytekin Ruvis aynen oyle stres ve sureklı olumsuz şeyler gelıo ınsanın aklına. 33 haftalığım ama kendımı 1 senedır hamıle gbı hıssedyrm bırde 🤣
Ruvis BaharAytekin gerçekten öyle sürece erken başlayınca zaman geçmek bilmiyo . Bide bana kese bozuk düşük olabilir dediler başta ağlaya ağlaya bugünleri gördük 12 haftalık olduk şükür 🙏
dmngrkm Minik53 bence yanlışlık olmaması için ve hayal kırıklığına uğramamak için biraz daha bekleyin. İnşallah hamilesinizdir gönlünüzce olsun 💞💐