mucizemom8 Htccndn umarım bir kaç güne kadar donmayiz cidden yanıyor ya Mart kendi temmuz sandı galiba 😅
Kubraylvc Canım bu havalar yanıltıcı havalar ben büyüklerime bile daha yarım kol başlamadım nolur nolmaz hele bebekler Allah korusun bende adanadayım ❤️
Htccndn Kubraylvc Aynen ben bugün şimdilik giydirdim gerçekten yanıyor bizim ev bile şuan 30 derece gösteriyor 😂
Meryeminannesi20 mucizemom8 gerçekten gelmiş yaaa İstanbul’dayım 24 derece çocuklar tişörtle çıktılar valla 😊
mucizemom8 Htccndn inşallah yağar ya valla şimdi den böyle yandiysa temmuz ağustos ne halt edeceğiz 🤣
Lagaliballah mucizemom8 dişari 37 derece offf yandik allahim ama yazliklara geçmedim ince sivit giydiriyorum haftaya kiş geri geliyormuş
Htccndn Lagaliballah Aynen haftaya tekrardan yağış gösteriyor ama bir yanımda sanki yağmaz diyor çünkü bu kadar sıcak olunca ne bilim çok inanasım gelmiyor 😂
mucizemom8 Htccndn valla kapanmaz kış günü bize beş bin geldi elektirik yazın ne kadar gelir kimbilir😁🤦
mucizemom8 Htccndn karataş da canım siz neresindesiniz valla biz şok olmuştuk o beş bine bir şok daha istemiyorum 😅
Htccndn mucizemom8 Yaa bizde çukurovadayız ama gerçekten biraz fazla gelmiş 😂 ama yazın daha çok şoklar yaşarız bide zam gelirse 😂
mucizemom8 Htccndn valla umarım gelmez eşim şok oldu kaç gün dedi durdu vay anasını fabrika mi işletiyoruz diye zaten yeni düzenlemeyle aklımızla oynuyolar bin lira gelen fatura neden iki bin ödenecekse hala çömezdim ama ödüyoruz mecbur😂