Ozgekiz Mrvsmt2502 inşallah bakalım 🥰 yarın bir eve gideyim de. Bu akşam giderim diyordum ama çocuğum beni o kadar yordu ki, eve gitmeye mecalim kalmadı 🥺
crazyymom Ozgekiz ben hep bu tarifi yapıyorum çok lezzetli oluyor hemde hafif iftardan sonra güzel olur bence
crazyymom Ozgekiz rica ederim birgun önce yaparsanız daha güzel olur unutmadan bunuda söyleyeyim, hem sizin için daha rahat olur
Ozgekiz crazyymom bu defa yengemden tatlılar 🥰 ama ben de yaparken dikkat ederim veee yengeme de soylerim 🩷 teşekkür ederim tekrar
Ozgekiz Pelnztrk ben geldimmmm, aşırı hastayım 🥺 dün eve geçtim, tabakları cidden çıkarıp çektim bu sabah hahahah😄 eşim şu an iftarı erteleyelim diyor, ben no no, hallederim diyorum, bakalım bakalım… Tabaklar altta, kibarcik olan aklımda ama makineye atmak istemiyorum. 15 kişinin bulaşığı da elde yıkanmaz. Doğum günü davetinde pembe çiçekli ortadaki tabakları kullanmıştım, bu defa farklı takım kullanayım dedim de bilemedim hangisi olsun. Boyut olarak da farklılarmis, ilk defa farkettim 🤭 birazdan annem yengem gelecek meze hazırlığı ve temizliğe yardıma, onların da fikrini alacağım inşallah 🥰
Ozgekiz Pelnztrk o zaman sagdakini tercih edeyim. Soldaki takımın kayık tabak sayısı diğerlerinden daha fazla ve derin diye aklımdan geçti bir de aşırı seviyorum onu🥰 ama kayık tabakalarını kullanırım yetmezse napalim.