Prenseslerim_ Defnemerve evet canim sen sakin baglatma yasin kücük .brnim yasim 38 o yüzden karar veremiyorum xanim aslinda gec demi 😪
Prenseslerim_ Emine-tuncfu 40 gec degilmi canim korkuyoru. Beni düsündüren yas ilerledikce riskliymis diyolar down syndrom falan korkum o yönde karar veremiyorum.temmuzde baglatsammi
Emine-tuncfu Prenseslerim_ bilmiyorum ki o zamanda istermiyim ama şuan 8 sene sonra olacak bu heyecanı başka gene böyle olsun istiyorum
Tuanayigit Emine-tuncfu cnm sana ne zaman gün verdiler bana daha vermediler 29. 30. Haftalık hamileyim bende
Emine-tuncfu Tuanayigit erken doğum riskim var benim takipliyim Perşembe herşey şuan yolunda dedi şükür 5mayis 30+5
Happyka Defnemerve benimde ilk normal doğum , 2 3 sezaryan , şuan 29 haftalık gebeyim buda sezaryan olacak Mayıs ayında, kızım 1 yaşına yeni girdi , doktor sıkıntı falan olursa söylerdi herşey yolunda gidiyor dedi bu hafta kontrole gittiğimde
Happyka Defnemerve birde böyle birşey var herkesin vücudu aynı değil cilt yapısı yani , mesela ben bir yerimi kestiğim zaman hemen iyileşir bazılarının çok hassas olduğu iyileşmez, sezaryan dikişleri olsun içten iyileşmesi o cilt yapısına bağlı bence