Bnguuu_102 Defnemerve 1 normal üstüne 4 sezerya olan tanığım var 12 . Gün inek sağmış bir şey olmaz inşallah
Happyka Defnemerve benimde ilk normal doğum , 2 3 sezaryan , şuan 29 haftalık gebeyim buda sezaryan olacak Mayıs ayında, kızım 1 yaşına yeni girdi , doktor sıkıntı falan olursa söylerdi herşey yolunda gidiyor dedi bu hafta kontrole gittiğimde
Esay5060 saglikciaanne bunu kesinlikle eşim duymamalı 😂 ben 4 . Sezeryan yeter diyorum riskli olur cocuk istemesin diye 5, olsun yeter diyo 7 yi duysa 😂
saglikciaanne Defnemerve araları önemli aslında . 7 . Sezaryeni çok zor geçen annenin doktor sormadan tüplerini bağladı mesela . Yoksa birkez daha hamile kalsa annenin hayati tehlikesi olusacakti. Geçen gün bir doktor rahim kendini topladığı ve iyileştiği süreçte doğumun sınırı yoktur demişti.
Defnemerve Küçük.oglum 3.5 yaşında işte bana doktr.ole.demedi kanaman olabilir eğer olursa durduramazsak rahmini alabiliriz dedi bende doktoru mu değiştirdim şimdi ki doktorum da bu sadece bir ihtimal olucak diye bişey yok dedi benimde etrafımda var öle dogum yapanlar ama işte insan gene de korkuyo 34 haftayim suan gün yaklaştık ca stresim artiyo
Esay5060 Defnemerve 4 . Sezeryanımı olacam allah nasip ederse oğlum 9 aylık ben 28 haftalik hamileyim o kadar doktora gitim inanın birisi demedi riskli iyi yapmişşın boşver toparlanirsin diyorlar kesinlikle kötü yorum yapan olmadı ☺️
Tuanayigit Emine-tuncfu cnm sana ne zaman gün verdiler bana daha vermediler 29. 30. Haftalık hamileyim bende
Prenseslerim_ Defnemerve bende ücüncü sezeryan olacak kordonlari baglatsam mi diye düsündüm cünkü bana üc sezeryan olabilirsin dedi doktorlar almanyadayim demekki palavra .bu arada yasim 38 acaba 40 da bir bebwk daha mi yapsam gec mi olur .sizlerin yasi kac
Defnemerve Prenseslerim_ ben 31 yaşındayım benim doktorum da bana sordu.bagaltmak istiyomusun diye ben istemedim yaşım daha genç diye doktrlar herşeyi söylüyorlar işte bana da çok şey dediler de etrafim da ve burdakilerin dedikleri gibi 5 6 yi doğuranlar var
Prenseslerim_ Defnemerve evet canim sen sakin baglatma yasin kücük .brnim yasim 38 o yüzden karar veremiyorum xanim aslinda gec demi 😪
Prenseslerim_ Emine-tuncfu 40 gec degilmi canim korkuyoru. Beni düsündüren yas ilerledikce riskliymis diyolar down syndrom falan korkum o yönde karar veremiyorum.temmuzde baglatsammi