aycinelizsmom etkafa 2 aylık kızımla 2 günde bir yürüyüşe çıkıyorum, her gün çıkmaya cesaret edemedim henüz 🥹😌
Balbebek012 etkafa biz her gün dışardayız hava fark etmez 😅😅 biraz daha ısınsın kendimi denizlere atacağım 😅 konum adana 🥰
Neferut etkafa Günde 1 saat de olsa oğlumu mutlaka dışarı çıkarırım. Akşam uykusu çok kaliteli oluyor
keyfimin-kahyasi-misin etkafa Dışarda top oynuyo suan djdj babannesi ve komşu bebeleriyle ben evde belim çok ağrıdı kaçtım 🤣🤣ama hafta içi yarı gariya soguyacakmis 🥹🥹🥹
aycinelizsmom etkafa evet, pazar günleri babası evde oluyor birlikte çıkıyoruz haftaiçi çalışıyor ben de havalar sıcakken çıkarıyorum 😍😍
etkafa aycinelizsmom çok iyi yapıyorsun ay ben çıkamazdım tek başıma 😂😂😂eşim olmadan o olunca daha rahat oluyor
Sara_halil_0101 Balbebek012 bende adanada Ceyhan ilçesindeyim çok sıcak şimdiden yazın anca deniz iyi gelir bende doğumdan sonra giderim bol bol
Balbebek012 Glhayat_54 ahahaha biraz çılgın olduğumuz doğrudur 😂😂 sıcak havada kaldırımda yumurta deneyi yaptığım da doğrudur 😵💫😵💫😂
Balbebek012 Neferut ya var ya büyük nimet 🥰 hava mis biz her gün dışarı atıyoruz kendimizi gerçi hava soğukken bile çıkıyoruz 😂
MhysaTheGreat etkafa -22lerden sonra ilaç gibi geldi yürüyüş yapıyorum her gün bütün camları açıp evdeki efil efil havalandırmayı bile özlemişim 😂😂 bir de havayla birlikte enerji de geldi şükür ama bayrama soğuyacak diyorlar bir miktar üzgünüm