Pelnztrk icmimaranne ya hatırlayamıyorum gerçekten ne söylesem yalan söylemim adet geciktide mi yapmıştım testimi erken gebelik mi yapmıştım öyle bişeydi sanırım 😐
anneoluyorumm13 icmimaranne şüpheniz varsa en doğrusu kan vermeniz kesin sonuç idrar testlerinde yanılma payı çok yüksek kanda yanılma olmaz
icmimaranne anneoluyorumm13 geç döllenme olabilir dediler o yüzden 1 hafta daha beklemek istiyorum kan için negatif görmekten moralim sıfır oldu zaten 😔
erikarpuz icmimaranne bu testlerden kullanmayın gerçekten hep yalancı pozitif veya negatif veriyor en güvenilir test prodoctor internette ucuz alın stoklayın inşallah en kısa zamanda pozitif görürsünüz 🌸
mucizem4423 erikarpuz ben onu yaptım maalesef bana devamlı yalancı pozitif çıkarttı hiç güvenmiyorum prodoctora yazıklar olsun gerçekten boşa heveslendirdi :(
Mineee5656 Pelnztrk bende geçirdim de sonlandı doktor sadece kimyasal gebelik dedi açıklama yapmadı merak ettim beni aydınlattınız için teşekkür ederim 🙏
Dmttthemum icmimaranne yarın tekrar test yapın silinmişse tamamen ya da daha silik görünüyorsa kimyasal gebeliktir yakında da adet olursunuz ben geçirmiştim ama 11. Günde kanama başlamıştı uzun sürmüştü benim
Dmttthemum icmimaranne hemen diğer ay 😆mayısta kimyasal geçirdim haziranda kızıma hamile kaldım şimdi 2 yaşında 🥰hatta derlerki kimyasaldan ya da düşükten sonra daha sağlıklı bebeklere hamile kalınırmış
icmimaranne Dmttthemum yaaa Allah bağışlasın bugünde adet olmadım ama test kalmadı evde yapmakta istemiyorum açıkçası 🥺
Dmttthemum icmimaranne teşekkür ederim hiç stres yapmayın eğer bu durum tekrarlamazsa her kadının başına gelebiliyor hatta çoğu test yapmadığı için anlamıyor bile
erikarpuz mucizem4423 nerden aldınız acaba orijinal olmayabilir ben 2 senedir onu kullanıyorum hamileyken çift çizgi çıkardı 10 ay hamile kalamadım asla gölge bile çıkarmadı
mucizem4423 erikarpuz internetten sayfasından sipariş etmiştim ben de o iyisi diye duyduğum için maalesef beni çok hayal kırıklığına uğrattı:(