Nasia Melike3506 valla 31 yaşındayım, şu yaşımda kadar ilk kez böyle belirtiler ve gecikme yaşadım. Hadi herşeyi geçtim şu yerleşme kanamasına o kadar inandım ki. Hayat resmen benimle dalga geçti gibi hissediyorum😂 Doğru zaman değilmiş demekki ne diyelim🙃
mucizemom8 cennetmelegininannesi frely days doctor yalancı pozitif veriyor canım daha dün akşam yaptım frely bariz çift çizgi ama yok negatif kaset test ama diğer markayı bilmiyorum olsa kanda çıkardı oruç tutuyorsa ramazan da vücut şaşırıyor o yüzden de gecikmiş olabilir yani yada jr kadın doğum git bende hala olmadım bekliyorum yoksa kadın doğum gidecem
mucizemom8 KLORAKHANIM retrosu batsın valla 🙄 ben de öyleyim diğer gebeliklerimle aynı belirtiler ama gebelik yok yani farklı marka kaset test negatif çıktı
mucizemom8 KLORAKHANIM yalancı pozitif veriyor o test de demek ki canım zaten şikayet varda bir çok şikayet var frely aritmed days doctor buda yalancı pozitif belki
mucizemom8 Nasia canım inşallah önümüzdeki ay rabbim hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin bizlere de inşallah 🤲 nasip değilmiş bu ay da inşallah önümüzdeki aya nasip olur 🙏
Nasia mucizemom8 aynen öyle canım inşallah bi dahaki ay birbirimize güzel haberleri veririz hakkımızda en hayırlısı olsun🙏🏻🌸
Mry2020 Nasia benim öyleydi hatta her zamanki gibi göğüslerim çok ağrıyordu çok gergindim birkaç gün olmadı bir türlü sonra acaba mı dedim bir hafta geçti emin oldum ama beklemek istedim evdeki testi yaptığımda 7.haftaydı düşün 😀
Nasia Mry2020 benim maalesef kan negatif çıktı canım kasıklarımda da feci ağrı başladı bugün ysrın regl olurum artık.. bi dahaki aya inşallah🙃🌸
Mry2020 Nasia geçen bir doktor dinledim diyor ki gebelik kovaladıkça kaçar bence de öyle stres yapmayın ben kafamdan çıkardığımda gerçekleşti
Mry2020 Nasia gerçekten öyle ben planladığımda ilk ay olacak sandım çünkü daha önce öyle olmuştu valla ilk aylar olmadı taaa ki unutana kadar yani
esi33 Nasia ben doğurdum Hürrem sultan sjsjsj cooook ama çok kolaydı şükürler olsun sezaryendan çok korkuyordum hiç kafamda kurduğum gibi degilmis