Fatma2407 Nasia allahım hamileyim çığlık atıcam şimdi ama böyle nasıl diyim değişik bir histeyim şuan dondum kaldım 181.34 çıktı değerim
mucizemom8 cennetmelegininannesi hakkınız da hayırlısı olsun inşallah zor süreçler o yüzden de şüphe de kalıyoruz Allahım hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah cümlemize 🙏
cennetmelegininannesi mucizemom8 benim sonucum çıktı canım negatif çıkmış testler silik tüm belirtileri var 5 gündür geciktim ama negatif
mucizemom8 cennetmelegininannesi canım benimde akşam bir erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı frely Marks farklı marka kaset test yaptım negetif çıktı farklı marka dene bence benim de dört gün oluyor bugün gecikme ama ben artık spor ve diyete bağlıyorum bunlarda etikiliyor çünkü hani bundan olabileceğini de düşündüm evet ama işte pihtilaşmam olduğu için riske de atamadim yaptığın testlerin markası nedir senin canım mutlaka farklı bir marka kaset test yap ben akşam albi marka aldım o negatif mesela
cennetmelegininannesi mucizemom8 frelly yaptım days doktor yaptım laboquik yaptım bir marka daha vardı adını bilmiyorum onu yaptım ben zaten hepsini farklı yaptım kanda çıkmadı artık test yapmam be diyet yada spor da yapmadım adetim beden gecikti ilk defa bilmiyorum
Nasia @Fatma2407 @Melike3506 @mucizemom8 @KLORAKHANIM kızçeler benim sonuç çıktı, bu ay da elendim şaka gibi. Onca yaşadığım ağrı sızı lekelenme… sonucum 1.00 çıktı. Doktoruma attım sonucu yaşadıklarımı anlattım, bugün yarın regl olursun dedi… İlk defa bu ay çok umutlanmıştım ama olmadı:(
Melike3506 Nasia çok şaşırdım şuan gerçekten o kadar belirtiye rağmen gecikme oluyor muydu sende yoksa hep gününde mi olurdu bir daha ki ay inşallah umudunu kaybetme onun geleceği bir gün var ne bir gün önce ne bir gün sonra her zaman hayırlısını dile canım 🌸
mucizemom8 Nasia canım inşallah önümüzdeki ay rabbim hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin bizlere de inşallah 🤲 nasip değilmiş bu ay da inşallah önümüzdeki aya nasip olur 🙏
mucizemom8 cennetmelegininannesi frely days doctor yalancı pozitif veriyor canım daha dün akşam yaptım frely bariz çift çizgi ama yok negatif kaset test ama diğer markayı bilmiyorum olsa kanda çıkardı oruç tutuyorsa ramazan da vücut şaşırıyor o yüzden de gecikmiş olabilir yani yada jr kadın doğum git bende hala olmadım bekliyorum yoksa kadın doğum gidecem
Nasia KLORAKHANIM bende ilk defa bu ay tamam oldu dedim, çok kişi bu ay aynı akıbeti yaşadı gerçekten inanılmaz… demekki daha zamanı değilmiş, önümüzdeki maçlara bakıcaz artık. Şu an iyiyim ama öğrenince bi posta ağlama krizi geldi tabi hsjshsh
mucizemom8 KLORAKHANIM retrosu batsın valla 🙄 ben de öyleyim diğer gebeliklerimle aynı belirtiler ama gebelik yok yani farklı marka kaset test negatif çıktı
Bussbety Nasia beni tarif etmişsiniz ben de belim kopuyordu bacaklarım çok ağrıyordu yetmeyip üşüme vardı eşimin iki kat örttüğünü bilirim .
Nasia Melike3506 valla 31 yaşındayım, şu yaşımda kadar ilk kez böyle belirtiler ve gecikme yaşadım. Hadi herşeyi geçtim şu yerleşme kanamasına o kadar inandım ki. Hayat resmen benimle dalga geçti gibi hissediyorum😂 Doğru zaman değilmiş demekki ne diyelim🙃