-Papatya33 mucizemom8 kendim için diyorm aslında. İdrar testim negatif bugün gecikmemin 2.gunu nerdeyse. Catlatma iğnesi olmustm ama kist mi oldu diye dusundm
mucizemom8 -Papatya33 bende benim için sordun anladım canım kaç gün geçti peki iğnenin üzerin den senin
-Papatya33 mucizemom8 iğnenin yapıldığı günü sayarsak 16.gun bugün. İlk defa gecikti testler de negatif . Korkma braz kist mi diye
mucizemom8 -Papatya33 Allah korusun canım kötü düşünme ben de iğnenin gününden sayınca 16 gün adet olmuştum ama bazen gecikme yaşayan var mış okumuştum bir kaç gün daha bekle testi tekrarla bence ilk idrarla erken gebelik testi mi yapmıştın kaset test falan mi
-Papatya33 mucizemom8 adet geçince Kaset yaptım erken gebelik testleri yalancı çıkarıyor diye okuyunca
mucizemom8 -Papatya33 güvenilir marka awox prodoctor falan diyorlar ben kullanmadım ama bı alıp yap istersen bazen kaset test de çıkmaya biliyor çünkü
mucizemom8 -Papatya33 rica ederim canım inşallah güzel haberler alırsın bence bir dene çünkü gecikmiş sonuç da kaset testin hassasiyeti farklı erken gebelik testlerinin farklı inşallah pozitifi görürsün ♥️
-Papatya33 mucizemom8 ben oldum regl . Demekki gecikmeler de olabiliyormuş 🙂 salı günü tekrar doktoruma gidicem
mucizemom8 -Papatya33 amin canım inşallah teşekkür ederim ♥️🤲 hepimiz güzel haberler alalım inşallah ♥️