Sybellaa mucizemom8 adetten birkaç gün önce test verdim 0.1 çıktı yani negatif ama testte silik çizgi vardı. Göğüste sızlama kramp en son ufak bi baş dönmesi yaşayınca test yanlış çıktı diye düşündüm adeti. Geçtikten 1 gün sonra tekrar kan verdim pozitif
mucizemom8 Sybellaa ya olabiliyor mu yani dün adet günümdu benimde bugün bir gün gecikmiş oluyor yani günden güne koyulaşti test gerçekten anlam veremedim pihtilaşma olduğu içinde şüphe ve tedirginlik var haliyle
mucizemom8 Leyla077 evet 4 luk var üçüncü bebeğim de kullanmıştım ama 6+3 de başladık yeni doktorum geç başlamışsıniz dedi hangi doğru bilmiyorum ki benim ikinci gebelik de 6 haftalikti gelişimi durduğun da
-Papatya33 mucizemom8 tekrar test yaptm da negatif. Kaset test bir gün geciktim olsa çıkardı sanrım. Normal gecikme bu büyük ihtimal
mucizemom8 -Papatya33 yani gecikmeniz varmış benim gecikmeden önce idrar testi işte böyle pozitif çıktı kan negatif olunca iyice karıştı kafam da bilemiyorum
-Papatya33 mucizemom8 insan umitleniyor pozitif çıkınca. Hiç bilmiyorum ya ne düşünmem gerektiğini de bilmiyorm
-Papatya33 mucizemom8 pazartesiye kadar olmazsam pazartesi gidip kan verecem . İdrar testi nasilsa negatif regl gelir diye düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
mucizemom8 Nisannurr evet kullanıyorum zaten doktorum da vermişti gebelik olana kadar kullan diye kullanıyorum
-Papatya33 mucizemom8 ya ben braz araştırdım da catlatma iğnesi olunduysa gebelik yoksa ve 14gun geçmişse yumurta kiste donusmustr . Adet ondan gecikiyordur
mucizemom8 -Papatya33 yok olmadım iğne falan temmuz ayında olmuşum onu o zaman böyle bişey yaşamamıştım
-Papatya33 mucizemom8 kendim için diyorm aslında. İdrar testim negatif bugün gecikmemin 2.gunu nerdeyse. Catlatma iğnesi olmustm ama kist mi oldu diye dusundm