Bus-ra590 Bence manuel. Hatta şu an munchkin anakucağı kendi sitesinde 4.500 gibi bir fiyat. Çok iyi bence kaçmaz.

aybukee10 bizim burda yeni BİM açılmış sanırım sadece orda varmış açılışa özelde 800 den 400e düşürmüşler

asyaduru sanırım bütün BİMlerde yok yeni bim açılmış buraya kayınvalidem aldı bugün yarı fiyatına 400 tl

Bus-ra590 Bana da hediye alındı merfbaby inşallah kullanmak nasip olur ben beğenmiştim zaten isteidğim alındı yani🥹😍

Bende babyplus almistim obur dik olanlar sanki bebek kilo alinca ona yavaştan geriye dogru gider gibi anlatabildimmi bilmiyorum da

Berivan26 babyplus ebebekteki ana kucağı dimi ? Memnun kaldınız mı bende onu düşünüyorum en alt seviyesinde cocu uyuyabilir dimi

Bus-ra590 kızım doğduğunda almıştım işime yarar sanarak fakat hiç sevmedı orda uyur dusuncen vardı ama ne yazıkki durmuyordu o sebepten iade etmıstık her bebek farklıdır bazıları cok sevebılır ama nacizane fikrm bebek dogunca alıp deneyın yoksa iade edın dogum öncesı almış olsaydım param çöpe gitmiş olacaktı

Ben mammanın bi modelini aldım, çevremden hep manuel kullananı gördüm memnunlardı, üstelik her yere taşınabiliyor çantasıyla. Elektrikli alıp riske atmak istemedim o kadar para verip 😅

Tugba2794 çok uygun fiyatli aldık o yüzden zarara uğramam diye düşünüyorum sevmezse de sıkıntı olmaz