Annekuzusu06666 cnsu77 korkma valla ben varya öyle kolay ayaklanmıştımki şükür Allaha bide ben hiç ameliyata girmemiş ve iğneden bile korkarken düşün yani bumuydu dedim sezeryan
AnayimBenAna_ cnsu77 evet :) 13:00 da hastanede olun dedi doktorum kan değerine bakalım 14:00 dada alırım bebişi dedi 🤭 heyecanlanıyorum saat geçtikçe
cnsu77 AnayimBenAna_ inşallah bana da geç bi saat verirler ya yoksa sabah sabah zor olur rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️ Kaç kg sizin bebiş cinsiyeti ne 🌸
AnayimBenAna_ cnsu77 valla en son 2750 dedi kız bebek 🌸 sabah kalk kahvaltını yap üstüne bi kahveni iç güzelce 8 de uyan 11:30 tan sonra bişey yeme dedi 😂
U-M_mom cnsu77 Ben genel oldum çok zordu doğum benim için travma yani ayılmak çok zordu gözünü ağrıyla açmak çok zor ama spinali ben tercih edemem çünkü panik atak tutar beni ama herkeste onu öneriyor hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏🏻
cnsu77 U-M_mom ben bilekten platin ameliyatı olmuştum 2018 yılında onu spinal tercih ettim keşke etmeseydim demiştim tamam ağrı hissetmiyosun sonta var ama çok zorlandım ameliyat süresince uyanık olmak beni çok zorlamıştı 🥲
AnayimBenAna_ cnsu77 evet bakalım şimdilik planladık ilk kızımda planlıydı ama sürprizle erken gelmişti 🤭